Thousand cykelhjelme

Thousand cykelhjelme – Hjelmen du gerne vil ha’ på

THOUSAND er et forholdsvis nyt mærker inden for cykelhjelme. Thousand Helmets design er inspireret af ridehjelme og klassiske vintage motorcykelhjelme. De har et retro look, men er moderne, hvilket gør at hjelmene henvender sig til både mænd og kvinder, piger og drenge og unge og gamle. Men frem for alt giver designet dig lyst til at tage dem på hvad enten det er i hverdagen til by-cykling eller på cykelturen til og fra arbejde, i skole, når du cykler et ærinde rundt i nabolaget eller når du skal mødes med venner.

Historien bag en Thousand cykelhelm 

Hos Ecykelhjelm finder du to modeller: THousand Heritage og Thousand Epoch.

Thousand Helmets blev startet af Gloria Hwang og en flok af hendes venner, efter hun mistede en ven i en fatal cykelulykke. Gloria var før vennens ulykke ikke selv begejstret for cykelhjelme. Hun syntes, de var store, klodsede og meget ”sci-fi”.
Men efter vennens ulykke og død vidste hun, at hun skulle ændre synet på cykelhjelme - både hos sig selv og hos andre mennesker. Således at vennens død ikke havde været forgæves. Derfor tømte hun sin opsparing og fik overtalt en gruppe venner til at hjælp med at starte Thousand op. Firmaet har siden opstarten haft base i Los Angeles i USA.

Thousands grundlæggere elsker alle at cykle og være en del af et alsidigt samfund på hjul. Hos Thousand lever man efter mantraet om, at cykling skaber både sundere og lykkeligere indbyggere for en by og for hele samfundet.

Cykelhjelmene fra Thousand har en mission


Missionen hos Thousand Helmets er først og fremmest at redde liv ved at få folk til at ønske eller i det mindste kunne lide at tage en hjelm på. De ønskede at udvikle en hjelm specielt designet til by-cyklister (Urban riders). Derfor henvendte Hwang sig til den industrielle designer John Larkin, der havde skabt cykelhjelme i 30 år. Sammen lavede de detaljerede målinger m.m. og efter en lang række 3D-prints og talrige prototyper kom de frem til dette koncept for Thousand hjelmene: komfortabel, slidstærk, og yde beskyttelse for cyklisten.

Hvorfor vælge en Thousand cykelhjelm?Thousand cykelhjelm

Thousand hjelmen er lavet af et let og slidstærkt materiale med en mat finish. Den har syv ventilationshuller på toppen og bagsiden af ​​hovedet for bedre luftstrøm og tre interne ventilationskanaler. ECO venlige stropper i komfortablet veganske læder som er et økologisk mikrofiber materiale. Hjelmene lukkes med låse med en meget hurtig og sikker magnetisk lukning som er let at betjene også bare med en hånd. Hvilket gør den utrolig brugervenlig, hvis du ikke har så mange kræfter i dine fingre. Hjelmen har desuden det smarte PopLock-systemet, som gør det muligt, at låse hjelm og cykel sammen, når du parkere cyklen.

Cykelhjelmen skal passe til dit hoved

Inden du køber din nye Thousand cykelhjelm, er det første, du gør, at måle omkredsen af dit hoved, så du er sikker på, at du køber den rigtige størrelse. En cykelhjelm skal passe perfekt, for ellers er der ingen garanti for, at hjelmen beskytter dit kranium i tilstrækkelig grad, hvis du skulle komme ud for en ulykke på cyklen. Vær derfor meget omhyggelig med, at du får købt den rigtige størrelse. Forsøg derfor også altid at prøve hjelmen eller en tilsvarende model, hvis du kan komme til det. Hvis ikke du har mulighed for at prøve hjelmen først, så er det en god ide, at du holder dig til den samme model, så du kender netop den models pasform og størrelse.

Inden du ruller ud på den første tur med din nye Thousand cykelhjelm, skal hjelmen placeres korrekt på hovedet.