Nutcase Metroride

Metroride fra Nutcase

Nutcase er et af de mest eftertragtede mærker her på eCykelhjelm.dk, derfor har vi valgt at få fingrene i den nyeste generation af Nutcase cykelhjelme, nemlig METRORIDE. Nutcase har bragt deres hjelme op på et helt nyt niveau, METRORIDE har nemlig en ny og forbedret hjelmkonstruktion, der opfylder lige netop de sikkerhedsbehov som folk har, Nutcase har derudover givet los med kreativiteten, således at der er kommet nye bud på fantastiske designs, som man helt sikkert vil kunne genkende dig selv i.

Nutcase METRORIDE Cykelhjelme

METRORIDE er cykelhjelme med personlighed

Nutcase bestræber sig på at skabe cykelhjelme der falder i alles smag. Nutcase METRORIDE henvender sig direkte til cyklister, motorcyklister, skatere, samt in-liner- og rulleskøjteentusiaster. Udseende er ikke alt, men er trodsalt en vigtig faktor som Nutcase værner særligt om, med personlige og aerodynamiske designs, har Nutcase METRORIDE en masse at byde på og en helt særlig aura omkring sig. 

Nutcase grundlæggeren Michael har sat sig ind i cykellisternes sted og har spurgt sig selv, "Hvad definerer en GOD cykelhjelm?", han kom frem til at især sikkerhed, komfort og personligt design skulle være i fokus ved  skabelsen af den nyeste Nutcase cykelhjelms generation, METRORIDE. Det er ikke for sjovt at Nutcase er blandt verdens mest solgte cykelhjelm, og med METORIDE generationens letbarhed, pasform og design, er vi ikke i tvivl om at METRORIDE bliver endnu et fantastisk hit fra Nutcase's side.  

Nutcase METRORIDE kan prale af at være en af de bedst ventilerede Nutcase cykelhjelme nogensinde. De aflange ventilationshuller er ret atypisk, da de forgående Nutcase cykelhjelme har runde ventilations huller. Konklusionen må være; bedre ventilation giver en bedre cykelhjelms oplevelse.

Nutcase METRORIDE - Sætter gang i pedalerne

Cykelhjelme skal være en del af en god, fast, daglig rutine, derfor er det ikke helt lige meget hvilken slags cykelhjelm du vælger. Hvorfor vælge en helt sort, trist cykelhjelm, når det nu er en genstand der skal være en del af din dagligdag. Nutcase METROIDE er personlige cykelhjelm der passer perfekt til dit hoved og glæder din sjæl, samtidig med at METRORIDE giver udtryk for hvem du er og giver dig mulighed for at lyse op i bybilledet. Hvem ved, måske kan lige netop din personlige Nutcase METRORIDE, inspirerer andre til at bruge cykelhjelm, til når de selv bevæger sig afsted på tur til og fra arbejde, skole eller andre fritidsaktiviteter.

METRORIDE er for alle - så simpelt er det, Nutcase cykelhjelme bliver verden over benyttet af alt fra forretningsfolk til unge studerende, netop fordi Nutcase skaber unikke cykelhjelme som er lavet med stilsikret og enestående design der understreger den enkelte persons unikke personlighed.

  METRORIDE BLÅDen erfarne Nutcase kender, vil helt sikkert kunne spotte at METRORIDE bære præg af det klassiske og stilrene Nutcase design som vi før har set, men at METRORIDE skildre sig ud med det nye og spændende retro design. Design selvfølgelig ikke det altafgørende, i bund og grund skal din cykelhjelm beskytte noget af det ædleste, du har, nemlig dit hoved og hjerne. METRORIDE cykelhjelme har meget at byde på, og kan hurtigt blive din bedste sikkerhedsmakker i trafikken. METRORIDE er nemlig behagelige, lette cykelhjelme der er rare at have på, og nemme at justere, benytte og håndtere. 

Med METRORIDES fantastiske magnetlås, som sættes fast under hagen, er du fri for ubehagelige klik-låse hvor man risikerer at klemme din huden. 

Sol og regn er ikke længere noget du behøver at frygte når du bevæger dig ud på din færd, med METRORIDE cykelhjelm får du en påmonterede, dog aftagelig skygge, som beskytter dine øjne mod sol, støv og regn. 

For at opsummerer - Nutcase Metroride en serie af cykelhjelme der er lette, ventilerende, med fantastiske farver, og vigtigst af alt, med design der afspejle den enkelte persons karisma og personlighed. METRORIDE egner sig perfekt til de daglige cykeltur, sjove fritidsaktiviteter.