Nutcase Tracer


Bag Nutcase Tracer er producenten Nutcase, som i mange år har produceret cykelhjelme til både voksne og børn. Nutcase Tracer cykelhjelme er inspirerede af Nutcases klassiske letvægts skaterhjelme. De fås i nye og anderledes designs og sikrer optimal beskyttelse med en lang række innovative sikkerhedsfunktioner, der er udviklet gennem de seneste mange år. Én af disse er hjelmenes aftagelige skygge, som er kendetegnende for dem.

Hjelmene fås i klare farver og i mange forskellige farvekombinationer og mønstre, som både giver øget synlighed og et sporty og stilet udseende, der er med til at give liv i bybilledet.

“I love my brain” - Nutcases slogan

Sloganet for Nutcase er “I love my brain” - eller på dansk “jeg elsker min hjerne”. Dette hentyder til, at valget af en Nutcase cykelhjelm er et valg, som sikrer optimal beskyttelse af hovedet. Det skyldes deres store fokus på sikkerhed. Hjelmen beskytter godt mod eventuelle slag eller stød man kan få ved uheld eller styrt.

Udover at henvise til sikkerhed henviser sloganet også til designet på hjelmene. Sloganet er nemlig udviklet med filosofien om, at en cykelhjelm ikke skal være kedelig, men at den skal udstråle personlighed, liv og glæde, så man får lyst til at tage den på og ikke blot opfatter det som en sur pligt.

Det gør sig naturligvis også gældende for Nutcase Tracer, som er en af de nyeste generationer fra Nutcase. Her er design og sikkerhed kombineret, så det fungerer optimalt. Derudover indeholder Tracer-modellen mange flere funktioner, end de oprindelige skaterhjelme.

Inspiration fra skaterhjelme

Nutcase Tracers design er inspireret af traditionelle skaterhjelme, som har et råt og urbant udtryk. Inspirationen ses især i hjelmenes runde form, hvilken også er kendetegnende for de andre cykelhjelme fra Nutcase. Selvom de er inspirerede af skatermiljøet, er det ikke ensbetydende med, at de er kedelige. Der er nemlig ikke holdt igen, når det gælder farver og mønstre.

Generelt er det kendetegnende for Nutcase Tracer, at de har spændende farvekombinationer med kontrastfarver, som gør, at de skiller sig ud fra mængden, og som giver liv til hjelmene. De mange farver og farvekombinationer sikrer et udtryk, der er anderledes og personligt.

Hjelmene findes også i neutrale farver såsom sort og grå, som man kan vælge, hvis man ønsker en cykelhjelm med et mere anonymt udtryk.

Aftagelig skygge som beskytter mod al slags vejr

Nutcase Tracer ligner de andre hjelme fra mærket - herunder blandt andet Nutcase Metroride og Nutcase Zone - men kendetegnende for denne type cykelhjelm er, at de har en aftagelig skygge, der er fremstillet i tekstil. Skyggen giver hjelmen et mere afdæmpet udtryk, og sikrer derudover, at man er beskyttet mod al slags vejr - især sol og regn.

Dels er sol og regn generende for øjnene, men det er også med til at nedsætte sigtbarheden, fordi man er nødsaget til at klemme øjnene sammen på grund af solen, eller fordi man får vand i øjnene. Derfor optimerer skyggen på Nutcase Tracer din sikkerhed.

Skyggen er aftagelig, så den kan afmonteres, hvis du ønsker dette. Dette gør det muligt hurtigt og nemt at forvandle Nutcase Tracer til en cykelhjelm, der i høj grad ligner Nutcase Zone, som er den af Nutcases hjelme, der ligner en skaterhjelm mest.

Cykelhjelme med nem justering og god pasform


Cykelhjelmene kan justeres på flere forskellige måder, så de får en optimal og strømlinet pasform. En sådan pasform er vigtig, fordi den både er med til at give sikkerhed og god komfort, hvilket er to ting, der er vigtige, når det gælder en cykelhjelm.

Den gode pasform sikres især med Nutcase Tracers skruespænde i nakken og dens magnetlås ved hagen. Begge dele er med til at holde hjelmen på plads, så den forbliver, hvor den skal.

Også Nutcase Tracers indvendige EPS skum er med til at sikre god pasform samt god beskyttelse. Hjelmene indeholder derudover 10 luftkanaler, som sikrer god ventilation, og er CE-mærket og godkendt efter EN-1078 certificeringen.

Nutcase Tracer fås i to størrelser. Størrelse small passer til en hovedomkreds på 52-56 centimeter, mens størrelse medium passer til en omkreds på 56-60 centimeter.