Abus Super Chilly cykelhjelme til børn

En model som Abus Super Chilly er en model, der om noget sætter barnets sikkerhed i højsædet. Hjelmene er multifunktionelle og har til formål at optimere barnets færden i trafikken.
Som navnet fortæller, er det en hjelm med super ventilering, som formår at holde hovedet tilpas afkølet, så man ikke sveder unødigt eller får lyst til at tage hjelmen af.
Mærket Abus er en familieklassiker i Danmark, og har været på markedet i lang tid. Vælger man en Abus hjelm, er man altså sikker på at få alt fra begynderhjelme til hjelme med flere specifikationer.

Indbygget LED baglygte

Super Chillys absolutte fordel er den geniale LED lygte, der er placeret bagest på cykelhjelmen, hvilket betyder en ekstra sikkerhed ud over cyklens baglygte. LED lygten hjælper til at gøre barnet mere synligt i trafikken, men har man børn på baggagebæreren, kan det også hjælpe til at synliggøre barn og forælders samlede højde.

Lygten kan være med til at få bilisters opmærksomhed og dermed til at få bilisten til at fjerne foden fra speederen. Allerede ved en simpel optimering af en cykelhjelm har man altså hjulpet både bilister og børn med at sætte sikkerheden i trafikken foran alt andet.

 

Abus er kendt for deres kvalitet og tekniske fordele, noget der kommer til syne igennem disse børnehjelme, da man forsøger at optimere oplevelsen for barnet. Ventilationsnettet, der er placeret under hjelmens skal, er med til give afkøling, god komfort og så har det evnen til at give følelsen af, at hjelmen ikke tynger.

Alfa omega med cykelhjelm til børn

Når det gælder børnehjelme, er det sikkerheden der er 100% i fokus, noget alle hjelme efterhånden opfylder. Derfor kan man som forælder sætte sig ud over denne efterspørgsel og derfor fokusere på, hvad barnet ønsker i forhold til farver.

Selvom det i Danmark ikke er lovpligtigt med cykelhjelm, kan man alligevel bruge hovedet og købe en. For barnet, som ikke er fuldt udvokset, er det særligt vigtigt at bære hjelm, for at forhindre livsvarig skade – dermed ikke sagt at voksne ikke behøver at bære hjelm. Kraniets beskyttelse er alfa omega, og særligt i bymiljøer, hvor strømmen af trafik er jævn.

Vælg en godkendt hjelm

Når man skal vælge hjelm, tager man sig nogle forholdsregler, da man selvfølgelig ønsker at sikre sig selv og barnet mod eventuelle uheld. Hvis skaden først er sket, og barnet kommer til skade, står man stærkere i en eventuel forsikringssag, hvis man kan påvise at barnet har båret en godkendt hjelm, som Abus hjelmene er.

Det er rigtig smart – omend noget pessimistisk – at tænke i de baner, men man bør tage sig de hensyn man kan, mens man er rask og uden skader. Det forsikringsmæssige aspekt gælder for øvrigt ikke kun, når man skal vælge cykelhjelm, men også når man er på jagt efter cykellåse.

 

Hvis man ønsker at glæde sit barn med en hjelm, der også spreder glæde på cykelstierne, kan man med fordel vælge en hjelm som Abus Super Chilly.