Giro Register

Giro Register

Den klassiske cykelhjelm Register er i sandhed en fryd for øjet! WAUW!

Register en letvægtscykelhjelm der er nem at justere i størrelsen så den kommer til at sidde helt perfekt.

Solen kan bare komme an, for med en smart skygge er du klar til at drage ud i alt slags vejr. Register-modellen er dejlig luftig og er derfor det perfekte valg til både lange og korte ture.

Giro Register – høj kvalitet til en fordelagtig pris

Der er ingen tvivl om, at du ved køb af en cykelhjelm fra Giro er sikret et ordentligt og solidt produkt i høj kvalitet, og det er da netop også derfor, at mange professionelle cykelryttere benytter sig af Giro-cykelhjelme, når de har et vigtigt løb. Det særligt kendetegnende for dette brand er bl.a. deres fokus på selv de mindste detaljer, og herudover er de uden tvivl et utroligt engageret brand, der går op i innovation, og som hele tiden ønsker at rykke grænserne for, hvad der opfattes som værende normalt inden for denne branche. Ydermere har Giro også altid medtænkt designet, komforten, vægten, aerodynamikken og ventilationen i deres produkter, og alt dette har resulteret i, at Giro – på blot ganske få år – er gået hen og blevet et af de mest anerkendte og populære brands i verden.

Giro Register-modellen hører til blandt de mest solgte hjelme fra Giro, og det skyldes især den høje kvalitet, du får for en utrolig lav pris. Ydermere er du garanteret optimal ventilation grundet de store ventilationshuller, og herudover er den utrolig nem at justere, så den kan passe til lige nøjagtigt dit hoved. Du kan her på siden få et overblik over vores brede udvalg af Giro Register-cykelhjelme til en yderst fordelagtig pris – vi tilbyder mange forskellige størrelser og farver, så du har rig mulighed for at finde den hjelm, du er på udkig efter.

Sikker og solid hjelm med de nyeste teknologier

Med denne Giro Register-hjelm er du garanteret alt den seneste teknologi, som gør, at du kan føle dig helt sikker på de danske landeveje og ude i trafikken. Først og fremmest er den udstyret med In-Mold-teknologi, som ganske enkelt betyder, at skallen er helstøbt, i stedet for at den er sammensat af to enkeltstykker. Det betyder helt konkret, at hjelmen bliver meget mere solid og stærk. Ydermere har den Roc Loc Sport Fit System, der vil sige, at du utroligt nemt vil kunne justere hjelmen, så du kan få den til at passe til lige netop dit behov, og faktisk vil du kunne justere den med hele 7 cm. Det gør desuden, at den er særligt velegnet til personer med hestehale. Du er således sikret en hjelm, der passer perfekt til dig, og som dermed sikrer dit hoved mest optimalt. Det skal desuden nævnes, at selve indlæggene i hjelmen blot kan tages ind og ud, og de er desuden utroligt lette at vaske samt hurtige til at tørre igen, og at hjelmen naturligvis efterlever EN 1078-standardkravene.

Få ekstra beskyttelse til dit hoved – vælg Giro Register med Mips

Giro Register fås desuden også med Mips, såfremt du ønsker ekstra beskyttelse til hovedet. Mips betyder ’multidirectional impact protection system’, og det er et system, der er speciallavet af eksperter ift. at forebygge hjerneskader, hvis man skulle være så uheldig at styrte ud over sit cykelstyr eller ramme en overflade eller kant i en skæv vinkel. I situationer som disse vil Mips-systemet kunne hjælpe og sørge for, at risikoen for hjerneskade bliver formindsket markant. Man skal i forbindelse med dette være opmærksom på, at det naturligvis koster en smule ekstra, såfremt man ønsker Mips-teknologi i sin cykelhjelm.

Giro – amerikansk brand til både professionelle såvel som amatører

Når du køber en hjelm fra Giro, er du sikret optimal tryghed, mens du er på din cykel – hvad end du er barn eller voksen. Det er således et af de allermest respekterede brands i hele verden, og det er da netop også derfor, at det er muligt at se Giro-hjelme overalt i det danske bybillede. Det særlige ved brandet er, at de både formår at producere kvalitetshjelme til professionelle cykelryttere eller atleter, der dyrker triatlon på et højt niveau, og samtidig producerer de hjelme til ganske almindelige mennesker, der blot bruger cykelhjelmen frem og tilbage fra arbejde eller skole hver eneste dag.

Giro er et amerikansk mærke, der blev skabt ud fra den tanke, at man ville passe bedre på alle de mennesker, der hver eneste dag kom ud for ulykker, fordi at de pressede dem selv inden for især sportsverden. Det kom ganske enkelt til at ændre hele branchen inden for sikkerhedsudstyr til sportsfolk, og i dag producerer Giro både hjelme inden for skisporten og cykling – både off-road og landevej.

Gå aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed

Er man cyklist – professionel eller amatør – bør man aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed, da man ellers vil kunne komme alvorligt til skade og få varige mén resten af ens liv. Lige så snart man sætter sig på en cykel, vil der desværre altid være en risiko for, at man vil kunne komme til skade, og derfor kan man lige så godt komme på forkant med dette problem og investere i en solid og holdbar hjelm, der vil kunne være med til at mindske risikoen for hjerneskade eksempelvis.

Flere og flere undersøgelser viser, at du faktisk kan være med til at mindske denne risiko med hele 80%, så længe du blot sørger for at huske at iføre dig en cykelhjelm. Det er dog vigtigt, at du ikke blot tager hvilken som helst cykelhjelm på, men at du rent faktisk investerer i et ordentligt produkt, der beskytter dit hoved optimalt, og herudover skal hjelmen naturligvis passe godt til dig i størrelsen, så den hverken kan ryge frem, tilbage eller til siderne – men samtidig må den naturligvis heller ikke sidde alt for stramt og dermed genere dig. Såfremt du er i tvivl om, hvilken størrelse du bør vælge, kan du altid vælge at tage kontakt til os her på eCykelhjelm.dk.