Abus MountK

MountK

Her har vi hjelmen til voksne der egner sig perfekt til Trekking, samt en god MTB tur i skoven. Let helstøbt MTB hjelm med mange nyttige funktioner, justerbar skygge, samt LED-baglygte. Tag endelig et kig på en af de unikke MountK hjelme nedenfor.

Når vi drøner af sted på mountainbiken ned af stejle bakker og på ujævn underlag, er vi yderst afhængig af at have en let hjelm med gode udluftnings muligheder, så man ikke får en varm og indelukket fornemmelse. Derudover skal vi kunne have tillid til at hjelmen vil beskytte os, ved fald, så vi undgår alvorlige hovedskader. At køre på Mountainbike er for mange en levestil og en hobby der giver ro i både krop og sjæl, derfor er det heller ikke helt lige meget hvilken MTB hjelm vi vælger.

MountK fra Abus er en helstøbt in-mold cykelhjelm der er fremstillet af EPS og er utrolig stødabsorberende. Derudover er MountK en let og strømlinet cykelhjelm, med intet mindre end 10 luftindtag og flere dybe luftgange der gør at du ikke møder særlig stor vindmodstand.

MountK – højdejusterbart skygge

De fleste cykelhjelme med skygge har kun én indstilling, som gør at de kun kan sidde på en måde på hjelmen. Men MountK har en højdejusterbart skygge (20 grader og  30 grader) der giver dig mulighed for at indstille din skygge på den måde der passer allerbedst for dig.

OBS: Skyggen er aftagelig, så hvis du ikke finder det nødvendigt at køre med den, kan du tage den af.

Cykelhjelm med nem justering

MountK har rød lys i skruespændet i nakken, der giver andre cyklister og bilister mulighed for hurtigt at kunne at spotte dig. Nu vi er ved skruespændet, bør vi kraftig understrege hvor nem denne hjelm er at justerer i størrelsen. Via skruspændet i nakken kan du nemlig skrue dig frem til den helt rigtige indstilling.

Da man oftest er meget aktiv når man bruger MTB hjelme, er der tænkt vaskbart polstring ind ved skabelse af MountK. Puderne i hjelmen er derfor nemme at tage af og vaske. (Yderligere ansvisninger vedrørende vask af hjelmens puder, ses i hæftet der følger med MountK ved køb)

Synliggørelse vægtes højt

Synlighed bør altid pivoteres højt, også selvom man cykler i et skovområde hvor der ikke er andre bilister og cyklister inde for rækkevidde. For skulle der komme en i vejen, vil det kunne gå galt. MountK hjælper dig dog på rette vej, med to store reflekser i nakken, samt den før omtalte LED-baglygte. Husk at ved at bruge gode sikkerhedsgodkendte lygter, samt reflekser eller refleksveste, øger du ikke bare din sikkerhed, men også andres der ved et uheld, kunne ramle sammen med dig.

Cykler du meget med dine børn, bør du absolut tage et kig på vores junior-model MountX, der også er at finde i vores sortiment. MountK og MounX er ens i deres opbyggelse og så er det da lidt sjovt at matche når i tager på familieture ud i naturen.