Rudy Project

Rudy Project cykelhjelme

’Teknisk cool’, kalder de innovative folk bag Rudy Project sine produkter, der gennem høj teknologisk udvikling, målrettet design og gennembearbejdede materialer i dag klæder tusindvis af sportsatleter på med Rudy Project cykelhjelme, sportsbriller og andre produkter, der er skabt for at tilgodese de krævende sportsfolks høje krav om funktionalitet og sikkerhed. Og derfor vælger atleter fra golfspillere, cykelryttere og iron man deltagere ofte dette italienske produkt. Især har udviklingen de senere år inden for Rudy cykelhjelmene været mærkbar og markant, idet flere italienske stjerne som for eksempel Tour de France-vinderen Vincenzo Nibali nu vælger Rudy Projects som deres leverandør af cykelhjelm.

Rudy Project - værd at vide

Fra cykling til golf, triatlon, skiløb, sejlads, løb, trekking eller klatring har Rudy Projects etableret sig som et internationalt brand, der er ensbetydende med specialdesignet sikkerhedsudstyr inden for alle typer sportsgrene og med fokus på aerodynamik og tilpasning til det miljø, som sportsfolk lever i. Derudover har virksomheden også specialiseret sig i at producere briller til sportsfolk med synsbesvær, så disse atleter ikke oplever et handicap eller ubalance i forhold til idrætsudøvere med normalt syn.

Rudy Project cykelhjelmen er udviklet og designet til top atleter

Rudy Project blev grundlagt i Treviso i Italien i 1985, og fra begyndelsen har Rudy Project cykelhjelmen været en førende virksomhed inden for produkter, der er fremstillet i hjemlandet Italien. Ud over cykelhjelme og skihjelme er virksomheden specialister i sportsbriller, sports solbriller og som før beskrevet briller til atleter med synsvanskeligheder. Rudy Project har gennem mere end 25 år tilstræbt sig på at yde sit yderste for at tilgodese kravene fra sportsfolk, der ikke accepterer nederlag eller sekundære placeringer eller materialer. Det er med andre ord et firma, der kender sporten og dens udøvere godt og grundigt, og som lytter til udøvernes særlige og specielle behov at sikre medaljevindende løsninger.