Abus Hyban cykelhjelme

Abus HYBAN er en trendy city hjelm med et stilrent og minimalistisk design, der passer perfekt til daglig brug i byen og på landet
Abus har tænkt kreativt i skabelsen af HYBAN, dette ses tydligt på hjelmens smarte form og unikke farver. Synlighed og funktionalitet er et par af de nøgleord der bedste beskriver HYBAN.</p>{/if}

Abus Hyban

Abus Hyban er navnet på en fed cykelhjelm, der er tilpasset særligt til borgeren i byen. Hyban modellen er en hjelmmodel, der komplimenterer et fedt outfit, og hjelmen er derfor også udformet i en kasketlignende form. Man ønsker med en model som Hyban at opnå den afslappede tilgang til cykelhjelmen, som gør, at den gang efter gang bliver placeret på hovedet, før man løber ud af døren.

Hyban overordnet set

Navnet Hyban, hvis navn mest af alt lyder som en hybrid imellem ”hyper” og ”urban”, er en model, der er udstyret med alle de nødvendige specifikationer, som en hjelm i Danmark skal have. Hjelmen har taget højde for mange menneskers travle hverdage, og man får derfor ikke have en hjelm, der kræver bekymringer om sikkerheden på nogen måde.

Hyban modellen er en cykelhjelm, der er toptestet, sikker og stilfuld på samme tid, og man har i en travl hverdag med denne model på hovedet sikret sig selv at have taget alle nødvendige forholdsregler.

Kasketskyggen gør en forskel

Hyban er udstyret med utrolig mange lufthuller, der optimerer oplevelsen for cyklisten, når han eller hun er på farten. Under lufthullerne har man sikret sig, at der ikke kan komme snavs ind, og man har derfor placeret et net under, der fanger støv og blade.

Hjelmens primære fordel må være dens kasketskygge, der kan have en praktisk funktion, når regnen pludselig bryder ud.

Cykler man i modvind og mod regnen, vinkler man automatisk sit hoved og dermed også hjelmen nedad, og man forhindrer altså automatisk den typiske regn i øjnene.

Fordele som ingen andre hjelme har

Cykelhjelmen fås i friske farver, der gør hverdagstransporten lidt sjovere. Ønsker man derimod en nuance, der kan bruges til lidt af hvert, er det muligt at skaffe sig en mat grå, hvid eller sort model.

Den nye tilføjelse, som Abus lancerer på deres nyere cykelhjelme, og også på deres Hyban model, er en LED lampe, meget lig cykellygterne, som man kan købe i supermarkederne. Det, LED lampen kan gøre, er at skabe et fokus på selve cyklisten og ikke på cyklen, hvorfor lampen på hjelmen heller ikke godkendes som cykelbelysning. Lampen skal simpelthen udelukkende vække opsigt og sikre cyklisten bedre.

LED lampen sidder placeret bag på hjelmen og lyser op omkring cyklistens hoved. Det innovative tiltag hjælper udelukkende til at få andre trafikanters øjne op for, at man bør tage hensyn til hinanden. Har man en lygte på hjelmen, hjælper man dermed indirekte til at mindske sin egen risiko for at blive sat i en farlig situation.

Den klassiske hjelm

En detalje, som karakteriserer Hyban modellen, er dens ventilationshuller. Hullerne er udformede som diamanter, noget der fortæller lidt om, hvad man kan forvente af hjelmen. Hjelmens overflade er glat og smagfuldt udformet, noget der favoriserer hjelmen som det klassiske, elegante valg af cykelhjelm.