Bell Span

Bell Span

Hvad enten man lader sit barn cykle ude i trafikken, eller alderen tillader en cykeltur på en stille villavej, bør man altid give sit barn en CE-godkendt cykelhjelm på hovedet. Bell Span cykelhjelm med det smarte skate- og BMX-look er blevet et mega hit hos børnene, men vi vil klart anbefale at tage børnene med på råd før der investeres i en cykelhjelm. 

Span er en god cykelhjelm til børn


En cykelhjelm behøver heldigvis ikke i dag at være kedelig, tung og træls at cykle rundt med. Der findes et hav af smarte hjelme, lige fra de lidt “farlige” at se på til prinsesse modellen.

Bell Span fås nemlig i mange lækre farver, og det ville bestemt ikke være sjovt at stå som forældre og have valgt en hjelm i en forkert farve. Det kunne let blive en ommer. Farven lilla/pink med det smarte tryk på begge sider af hjelmen er blevet in hos mange børn, men som sagt, er det en god ide at lade barnet selv være medbestemmende. 

SPAN for sikkerhed 


Bell har i mange år været verdenskendt for at levere hjelme hvor der er lagt vægt på kvalitet og sikkerhed.Det gælder såvel voksen - som børnehjelme.

Bell Span er velegnet og godkendt til f.eks skateboard, rulleskøjter, BMX og en ganske almindelig tur på cyklen. Bell har nok engang skabt én hjelm med flere anvendelsesmuligheder.

Span har In-mold konstruktion,en sammensmeltning af hjelmens inderste og yderste lag hvilket gør hjelmen lettere og giver en bedre komfort. Hjelmen har hele 10 lufthuller så barnet hele tiden får frisk luft til hovedbunden.

Det er vigtigt at justere en cykelhjelm med mellemrum så den hele tiden passer til barnets hoved. Span hjelmen justeres let ved stropper og hagerem.

Bell Span en fantastisk god pasform til de små hoveder og fås i størrelserne:
x-small 49 - 53 cm samt small 51 - 55 cm. 

Bliv set i trafikken 


Bell Slant fås i nogle utrolige flotte farver, som børnene med garanti vil elske at køre rundt med.

Et kæmpe plus er, at med disse friske farver er børnene lettere at få øje på når de færdes blandt andre trafikanter. Det er nok ingen hemmelighed at de små poder godt kan slingre lidt på cyklen, indtil de får lidt mere kontrol over pedaler og styretøj. så det gælder virkelig om at gøre sig synlig.

Vidste du, at med en CE-godkendt cykelhjelm der sidder rigtigt på hovedet mindskes risikoen for alvorlige hoved/hjerneskader med helt op til 80 - 90%. 

Rengøring af Span hjelm 


En flittigt brugt cykelhjelm vil selvfølgelig få nogle små mærker og ridser, men vær glad for at de sidder i hjelmen.

Jord og støv fjernes let med en våd klud fra både hjelm, stropper og hagerem. Skulle dit barn mod forventning være uheldig og styrte på sin cykel, rulleskøjter eller hvad det foretrukne køretøj måtte være, må du aldrig glemme at tjekke om cykelhjelmen har taget skade af styrtet.

Små ridser og skrammer er selvfølgelig uden betydning, men er du i tvivl om skaden har betydning for barnets sikkerhed skal du kassere hjelmen. En skadet cykelhjelm giver ingen sikkerhed. En cykelhjelm bør altid udskiftes efter 3 - 5 års brug. En hjelm der bliver lagt lidt hårdt på bordet/gulvet, tabt eller får andre små slag, kan med tiden blive “mør” så sikkerheden ikke længere er til stede ved brug.