Trelock cykellåse

Trelock cykellåse

Trelock er et tysk firma der er meget anerkendt i Tyskland. Det siges at hver fjerde cyklist i tyskland har kendskab til Trelock og vælger udelukkende cykellåse fra netop dette firma. Udvalget i denne kategori byder på en lang række af sikre og godkendte Treclock låse i flere forskellige varianter. Trelock - det sikre valg.

Trelock - sikre låse i høj kvalitet

For at forstå hvor imponerende Trelock låse er, bør vi kaste blikket på Trelocks historie; Ifølge Trelock selv har de mere end 160 års erfaring og er blevet et velkendt international mærke der i dag sætter særlig meget fokus på at skabe sikkerhed for cyklister verden over.

Trelock cykellåse er fremstillet af materiale af den bedste kvalitet. Sikkerheden skal være i top og der bliver derfor ikke sparet på de bedste materialer. Trelock er innovative og befinder sig hele tiden i en rivende udvikling. Der bliver flittigt arbejdet på nye beskyttelsesstrategier, og man kan derfor altid være sikker på at en Trelock lås altid kommer med den nyeste teknologi indenfor sikkerhed.

Inden cykellåsene overhovedet rammer markedet bliver de testet i moderne testlaboratorier hvor flere testprocedurer anvendes. Dette overbevisende sikkerhedsniveau gør at man med sikkerhed ved at hvis man anskaffer sig en Trelock lås, så er det en lås man kan regne med. Trelock er systemleverandør for tyske og internationale cykelmærker.

Godkendte låse med innovativt design

Trelock er ikke bare sikre de er også utrolig flotte at kigge på. Trelock teamet har sans for design og har lavet en lang række låse der matcher de fleste cykler.

De fleste af Trelocks låse er overtrukket med slidstærkt stof der beskytter din cykel, så kæden ikke laver mærker. Stoffet beskytter samtidig din kæde mod alt slags vejr.

Som før nævnt er cykellåsene langt fra kedelig at se på. De er også utrolig brugervenlig og nemme at benytte.

Trelock har designet flere cykellåse der er forsikringsgodkendte så du har mulighed for at få hjælp hos forsikringen hvis du får stjålet din cykel selvom den HAR været låst. Du får et låsebevis med Trelocks godkendte cykellåse som du skal bruge hvis du skal henvende dig til dit forsikringsselskab.

Hver gang en lås skal godkendes giver producenten en stor sum penge og eftersom at mange af Trelocks låse er godkendte, er det sikkert at sige at Trelock er en producent der tror på sit design. Hvilket også har vist sig at være rigtigt, da Trelock i øjeblikket er det mærke i vores sortiment der har flest godkendte låse.

Trelock skaber sikre cykellåse til formidable priser

Trelock har et prisniveau hvor de fleste kan være med. Det svinger selvfølgelig alt efter hvor meget låsen kan og om den er forsikringsgodkendt. Men grundlæggende vil du kunne finde gode låse til lave priser. eCykelhjelm.dk er selvfølgelig stedet hvor vi gør alt for at matche vores konkurrenters priser så du får det bedste tilbud og den bedste service.