Cykeltasker

Har du også prøvet at tage cyklen for at hente et par ting hos købmanden og så komme ud med to eller flere bæreposer i hånden? så kan det være helt perfekt at anskaffe sig en cykeltaske med masser af plads. I denne kategori vil du kunne finde et fantastisk udvalg af forskellige slags cykeltasker til faste lave priser.

Vores cykeltasker er alle fremstillet i et godt og vandafvisende eller vandtæt stof. De vandtætte tasker er særdeles velegnet til for eksempel en tablet, bærbar pc eller andet der ikke tåler vand, mens en vandafvisende taske sagtens kan holde tingene tørre når ikke lige det står ned i tykke stråler.

Cykeltaskerne til montering på bagagebæret er to sammnhængende tasker der giver dig mulighed for at få ligevægt på din cykel. Du skal bare huske at fordele vægten af tingene ligeligt i de to tasker. Taskerne har alle et stort rumindhold. Hos nogle af taskerne kan du tilpasse rumindholdet efter behov med det smarte roll-top design.

Der er selvfølgelig også mulighed for at købe et taskesæt med tre tasker der kan lynes sammen eller af alt efter behov.

Cykeltaskerne er alle nemme både at montere og afmontere bagagebæret efter brug.

Cykeltaskerne kan anvendes til næsten alt. Fyld taskerne med mad og tæpper til en hyggelig skov- eller strandtur eller hvis du som daglig pendler skal en tur ind til købmanden eller skal medbringe personlige ting når du skal på arbejde. Mulighederne er utallige.

Du har selvfølgelig også mulighed for at købe en vandtæt taske til montering for på cyklen. Også her har du mulighed for tilpasse cykeltasken efter dit behov med roll-top designet.

En frontmonteret cykeltaske giver dig mulighed for hele tiden at holde øje med de ting du transporter i tasken, og desuden er denne taske også nemt både at montere og afmontere din cykel.

Taskerne kræver ingen særlig vedligeholdelse ud over en fugtig klud en gang imellem.

Vi kan klart anbefale dig en af de smarte cykeltasker fra eCykelhjelm.dk når en cykelkurv ikke er nok.