Cykelhjelm til drenge

Cykelhjelme til drenge

Det er nærmest en tradition herhjemme, at børnene lærer at cykle, så snart de har lært at gå. Det gælder måske især drengene, der helt fra begyndelsen føler sig hjemme på en cykel, så de kan fræse til skole, til fritidsaktiviteter eller bare cykle rundt med kammeraterne på må og få. Langt de fleste drenge har desuden prøvet kræfter med hinanden, når de har kørt løb mod hinanden på gaden eller i skoven i hæsblæsende fart. 

Intet er som friheden på cykel for drenge i alle aldre, men som forældre er det vores pligt at lære dem fra begyndelsen, at drenge også skal have cykelhjelm på, når de kaster sig ud i eventyr og gaderæs på den tohjulede. For selvom drengene måske tror, at de er usårlige og urørlige på cyklen, så ved vi jo, at det er de så langt fra. Statistikkerne viser, at det især er de unge drenge, der kommer ud for de alvorligste uheld, og det skydes ofte den overmodighed, mange af dem føler som cyklist.

Her på siden finder I cykelhjelme til drenge i alle farver og designs. Hos eCykelhjelm kan vi tilbyde alle de populære mærker til en yderst favoribel pris. Der skulle derfor gerne være noget til enhver smag. Når I bestiller en drenge-cykelhjelm her fra siden, kan I forvente lynhurtig levering og tophøj service!

Find en cykelhjelm til jeres dreng, men sæt også selv et godt eksempel

Det handler om at finde den rigtige drenge-cykelhjelm, som de har lyst til at bære, og som samtidigt passer perfekt på hovedet. Det betyder, at I sammen skal finde den hjelm, som jeres dreng synes er sejest, fedest, sjovest eller hvad som helst, der vil få knægten til at huske at tage den på, når der skal cykles. I den forbindelse er det vigtigt at huske, at vi som voksne kan sætte det gode eksempel. Hvis man som forælder ikke selv respekterer egen sikkerhed, kan man være vis på, at drengen og cykelhjelmen heller aldrig bliver gode venner – især ikke når han bliver lidt ældre og er blevet mere selvbevidst og påvirkelig i forhold til kammerater og venner, der måske heller ikke gider tage hjelmen på.