MTB hjelme

Leder du efter en MTB hjelm? Vi har et stort udvalg af MTB cykelhjelme fra alle de populære mærker som Abus, Bell & Nutcase og mange flere til rigtig gode priser. Er du i tvivl om hvilken størrelse din MTB hjelm skal være? Så kan se vores cykelhjelm størrelsesguide. Når du cykler mountainbike skal udstyret være i orden, og det er en nødvendighed at du bærer en mountainbike hjelm, hvis uheldet skulle være ude. Du finder alle vores MTB hjelme til voksne og børn her på siden - som altid med lynhurtig levering samt gratis ombytning.

Stort udvalg af MTB hjelme fra alle de kendte mærker

Hos eCykelhjelm har vi et stort udvalg af MTB hjelme fra alle de populære mærker som ABUS, Bell, Giro, Mavic og mange flere, til konkurrencedygtige gode priser. Når du bestiller en MTB hjelm hos eCykelhjelm, får du altid gratis fragt ved køb over 299 kr. og lynhurtig levering. 

En MTB hjelm har et smart og flot design, som tiltaler mange. Dette gør også, at en MTB cykelhjelm er attraktiv for hverdags pendleren, som måske også bruger en flot mountainbike som pendlercykel til og fra arbejde, studie, eller andet. 

En af de helt store grunde til at mange vælger at købe en MTB hjelm og bruge som hverdagshjelm er grundet dets innovative design. Mange af mountainbike hjelmene har MIPS, kan bruges med briller, har ekstrem god ventilation og fine justerings muligheder. Derudover kan du genkende en MTB hjelm på visiret/skyggen foran.

MTB sport er ekstremt populært i Danmark

MTB sporten er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og dette skyldes, at mountainbike sporten kan dyrkes året rundt, uanset vejret - ofte vil nogle entuatister gerne have lidt vildt vejr, at give den gas i. Sikkerheden skal være i top når du giver den fuld pedal på vejene, stierne, skovene mv. - og til det skal du bruges en MTB hjelm. Når du kører mountainbike kan du ikke helt undgå sikkerheden. Der ekstra mange uventede scenarier og udfordrende terræn, der gør, at det også er en ekstra god idé at bruge en mountainbike cykelhjelm, når denne form for sport udøves.

Hos eCykeljelm har vi masser af gode og sikkerhedsgodkendte MTB hjelme, som du med fordel kan bruge. Mange udøvere siger, at det aldrig er kedeligt at køre på de udfordrende ruter i svært fremkommeligt terræn. På en landevej ved du næsten altid, hvad der venter, og du kan selv for det meste se langt frem og forberede dig på stigninger, sving eller nedkørsler. Dog kan du på en mountainbike aldrig helt vide, hvad der er omkring det næste træ eller den næste opkørsel, og derfor er det vigtig, at du bruger hovedet - og køber en mountainbike hjelm til når du har fart over feltet ude i skovene.

Nyd naturen med en MTB hjelm på hovedet

Intet slår følelsen af frihed, når du farer gennem skovstier og den bakkede skovbund på din mountainbike. Samtidig er du i gang med en af de bedste måder at motionere på overhovedet. Temposkiftet på MTB-cyklen sammen med koncentrationen og balancegangen er en perfekt måde at styrke konditallet og holde kroppen i god form.

Det kan være en krævende disciplin at være i konstant alarmberedskab i forhold til din reaktion og balance. At køre mountainbike er nemlig svært, og man kan altid lære mere og blive bedre til at forcere terrænet i en stabil fart. Det andet, som MTB-entusiasterne peger på, er fornøjelsen ved at være midt i naturen, hvor den ellers er svær fremkommelig. Naturen er skøn, og med din træning her får du ikke en mere helstøbt oplevelse af din træning tilsvarende andre steder. Når du kører mountainbike forbedrer du konstant din kondition, du styrker din tekniske snilde og behændighed på en cykel og dit blodkredsløb får den bedste øvelse, man overhovedet kan tænke sig. Men man skal ikke undervurdere sikkerhedsrisikoen ved at køre på de snørklede stier og skovbund.

En MTB hjelm er din sikkerhed i det svært fremkommelige terræn 

Terrænet gør jo, at det kan være svært at orientere sig i god tid om, hvordan for eksempel jorden er, og det sker ind imellem at man tager en tur henover styret, hvis forhjulet pludselig sætter sig fast i et meget blødt og vådt underlag, du ikke har kunnet se på grund af kviste, grene eller blade, der dækker over det. Når det sker, vil du være taknemmelig for, at du har taget en mountainbike cykelhjelm på. Hjelmen dækker mere af hoved og ansigt, så du ikke så nemt risikerer at få grene og kviste i ansigtet ude på ruten.

Derudover er det en glimrende idé at sætte visir foran øjnene, især på en regnvåd dag, da du ellers hurtigt får skidt og mudder smidt i ansigtet, og det nedsætter dit overblik og udsyn i væsentlig grad. En MTB cykelhjelm er kort sagt en uundværlig del af dit udstyr, når du flytter træningen udendørs og væk fra gader og veje – og i stedet er ude i skovens dybe stille ro. Alle vores mtb cykelhjelm er CE-certificeret samt EN 1078 certificeret. Dette er din sikkerhed for, at vores mountainbike hjelme lever op til alle sikkerhedsmæssige standarder som en mountainbike cykelhjelm bør leve op til. 

MTB cykelhjelme til både voksne og børn

Når du shopper MTB hjelme, kan du både få dem i størrelser, der passer til børn og til voksne. Er dig og dine børn vilde med at bruge weekenderne på at køre på mountainbike, bør du selvfølgelig sørge for, at I allesammen har hver jeres gode og sikre MTB hjelm. MTB hjelmene til børn fås stort set ligesom de ønsker sig. De kan nemlig både fås i helt neutrale farver såsom sort, grå og hvid, og så kan de fås med andre fine farver - og nogle endda med smarte mønstre. Der er ligeledes et stort udvalg af MTB hjelme til kvinder og MTB hjelme til mænd, så hele familien kan komme i naturen med mountainbike cyklerne sammen.

Har du brug for hjælp til at finde den rette MTB hjelm

Er du i tvivl om, hvilken MTB hjelm, du skal vælge, eller hvordan den skal sidde? Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rette cykelhjelm til dig eller dine børn. Vi hjælper gerne med både størrelsen af hjelmen samt at finde den perfekte farve, så det hele spiller, og så du bliver glad for din nye hjelm.

Du kan være sikker på, at vi altid vil guide dig i den rigtige retning, hvad enten dine krav er billige priser, bestemte farver eller noget helt andet. Vi står klar til at hjælpe, og vi hjælper også gerne med at finde lige netop det tilbehør til cykler, som du står og mangler.