El løbehjul hjelm | Køb godkendte hjelme til el løbehjul

Cykelhjelm er nu et lovkrav for alle på el løbehjul. Her på siden finder du et stort udvalg af hjelme til el løbehjul. Køb din el løbehjul hjelm her på siden, vi har danmarks største udvalg af hjelme og de bedste priser. Husk, at du får fri fragt på alle køb over 299 kr.

Transport- og Boligministeriets peger på, at risikoen for ulykker er syv gange højere på el-løbehjul end på en cykel. Det er faktisk muligt, at finde nydelige cykelhjelme til el løbehjul, både til dame og herre. Så find din nye el løbehjul hjelm her på siden. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal have? Så kan du se vores cykelhjelm størrelsesguide her. Skulle du være så uheldig, at din cykelhjelm til el løbehjul ikke passer, har vi gratis ombytning - så der er ingen undskyldning. 

Køb godkendte el løbehjul hjelme hos eCykelhjelm til markedets laveste priser & bedste kvalitet!

Hos eCykelhjelm kan du ikke blot shoppe cykelhjelme til cykler. Du har ligeledes muligheden for at shoppe din nye el-løbehjul hjelm, som du skal kan bruge, når du færdes i trafikken på et at de populære og smarte el-løbehjul.

Vi har her udvalgt en masse hjelme til netop dine behov, som du kan gøre brug af, når du færdes ude i trafikken på dit el-løbehjul. Alle vores hjelme er CE-godkendte og af meget høj kvalitet, og så kan du sagtens finde dem til gode og fornuftige priser. Tag et kig og shop blandt alle vores gode og billige cykelhjelme til el-løbehjul.

Skal man have cykelhjelm på el-løbehjul?

Ja. Skal du en tur på et el løbehjul eller andre små motoriserede køretøjer, så skal du spænde en hjelm på hovedet. Den nye lov om hjelm krav trådte kraft pr. 1/1-22, og omhandler lovpligtig brug af cykelhjelme på el løbehjul og andre små motoriserede køretøjer. Det øger sikkerheden både for dig som forbruger, men også dine omgivelser. Et godt råd er dog, at du altid sørger for at bruge din sunde fornuft, når du bruger dit el-løbehjul, da det kan ende katastrofalt, hvis ikke du kører efter reglerne.

Gode råd inden du køber din el løbehjul cykelhjelm

Det er altid en god ide at måle hovedomkredsen inden køb af din cykelhjelm til el løbehjul. På denne måde er du mere sikker på at få den rigtige størrelse el løbehjul hjem, når du handler. Her er det vigtigt at måle, hvor hovedet er tykkest. Derfor er det vigtigt at bruge et oprigtigt målebånd og måle hele vejen rundt om hovedet.

Hos eCykelhjelm.dk anbefaler vi altid, at du finder din korrekte størrelse på din cykelhjelm, når du skal shoppe en el løbehjul cykelhjelm. Det kan være en rigtig god idé at tjekke størrelsen på din gamle cykelhjelm, så du har et konkret mål at gå efter. Hvis det er din første cykelhjelm, du skal til at købe, så anbefaler vi at bruge målebånd metoden - du kan finde vores cykelhjelm størrelsesguide her.

Husk altid at alle cykelhjelme er opgivet i CM mål! Dog siger vores erfaringer:

0-3 år = 44-52 cm

2-7 år = 46 – 57 cm

5-12 år = 52-60 cm

12-80 år = 52-65 cm

Hvis du bliver i tvivl om, hvilken størrelse hjelm, du skal bruge, så kan du til enhver tid kontakte os på telefon eller mail, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til dig. Det er i hvert fald vigtigt, at du finder den helt rette størrelse til dig, og så slipper du dermed også for at skulle til at sende hjelmen tilbage og vente på, at du får en anden størrelse hjem.

Ved anvendelse af el løbehjul cykelhjelme

Det er altid vigtigt, at el løbehjul cykelhjelmen ikke sidder for højt oppe i panden, eftersom skyggen på hjelmen ikke kommer til at dække panden ordentligt ved styrt med el-løbehjul eller cykel. Sørg derfor altid for som tommelfingerregel, at stropperne sidder tæt til dine kinder, og at stropperne sidder korrekt spændt til dine ører. Din el løbehjul hjelm / cykelhjelm skal ligeledes sidde tæt til hovedet, så den kan mærkes, og så den ikke sidder for løst og kurer rundt på hovedet.

Hos eCykelhjelm.dk anbefaler vi, at hjelmen skal flugte med dine øjenbryn, da det er vigtigt, at din hjelm ikke sidder skævt eller ender med at sidde helt omme bag i nakken. Din cykelhjelm til din el-løbehjul skal som regel altid være fastspændt til din pande, når du rykker dig, så det kan mærkes, når der bliver rykket til hjelmen. Husk derfor altid for - inden du stiger på dit el-løbehjul - at stropperne på hjelmen sidder tæt til under hagen.

El løbehjul hjelme og cykelhjelme til hele familien

Hos eCykelhjelm har vi mere end 10.000 modeller og 5.000 på lager online. Så der er rig mulighed for at finde netop DIN hjelm, som både matcher alle dine ønsker og behov for en god og smart el-løbehjul hjelm. Du finder både hjelme til damer, hjelme til mænd samt gode hjelme til børn, og ikke nok med det, så findes de i alle størrelser og et hav af forskellige farver. Vi er her hos eCykelhjelm ikke i tvivl om, at du nok skal finde en el løbehjul hjelm eller cykelhjelm der er tilpasset dine behov til hverdagen. Du kan være helt sikker på at alle vores modeller er sikkerhedsgodkendte og overholder alle krav, der er til cykelhjelme.