Cykelhjelm til herre

Cykelhjelme til herre

Vores udvalg af cykelhjelme til mænd er stort, så det kan være en hjælp at bruge filtreringsfunktionerne i venstre side til at indsnævre udvalget efter din hovedstørrelse og evt. et favorit-mærke. I sortimentet har vi bl.a. det amerikanske mærke Nutcase, som er meget populært hos mænd der gerne vil have en moderne cykelhjelm. Specielt er modellen 'Nutcase Blackish' i mat sort en bestseller uden lige. Er du mere til en traditionel cykelhjelm, så har vi også en række af disse fra anerkendte brands som Bell, Giro og MET.

Skaterhjelm - MTB hjelm - Racerhjelm - Hjelm med LED lys

Find den model cykelhjelm til herre der passer lige netop dig

Mænd har altid været gode til at tage cykelhjelmen på, når det gjaldt sportsaktiviteter som netop cykling eller andre sportsgrene, hvor god beskyttelse er mere end bare almindelig god fornuft. Men det er en helt anden historie, når det handler om at se en cykelhjelm til mænd, når de færdes i trafikken i byerne eller på landet. I mange år var udvalget inden for cykelhjelm mænd heller ikke noget at råbe hurra for. Der var reelt ikke noget at vælge imellem, hvis man ikke lige var til de lange etaper ude på landeveje eller på skovstierne.

I dag er cykelhjelm mænd en langt mere kompliceret ting at købe en hjelm forstået på den måde, at der er uendeligt mange modeller og design at vælge imellem på markedet. Konkurrencen har fået producenterne til at udvide sortimentet i alle retninger, så mænd i enhver alder og med ethvert temperament. Producenterne er gennem årene blevet bedre til at spotte, hvilke krav og ønsker, mænd har til en cykelhjelm. For ellers køber de bare ikke en.

Alle typer cykelhjelme til herre

Cykelhjelme til mænd fås til den sportslige type, bymennesket, skateren, forretningsmanden og den intellektuelle studerende – alle ønsker de hvert sit udtryk og personlige stil. For mænd er en cykelhjelm en forlænget del af det, de ønsker at vise til omverdenen. Den seje, cool, sjove eller bevidst fjollede cykelhjelm til lige den mand, der har behov for netop det design eller den model. 

Det vigtigste er altid sikkerheden, når man taler om cykelhjelme, men det er ligeså vigtigt at hjelmen er rar og lækker at tage på, for ellers tager manden den ikke på, og så er det jo ligegyldigt, hvor sikker hjelmen er, hvis den bliver fravalgt inden cykelturen. Forskning og ulykkestal viser, at det er under halvdelen af mændene, der tager cykelhjelm på. Og det er dumt, fordi der findes nogle rigtig fede hjelme på markedet i dag, fx de populære skater-lignende hjelme fra Nutcase og UrbanWinner, eller de mere traditionelle fra Met, Bell og Giro.

Udvalget er enormt for cykelhjelme til mænd

I mange år har mænd fundet på mange undskyldninger for ikke at tage cykelhjelmen på. Men langt de fleste undskyldninger gælder faktisk ikke i dag. Der findes faktisk cykelhjelm mænd i alle aktiviteter – dagligdags som sportsmæssigt. Det eneste du skal, er at skabe klarhed over dine ønsker, og en klar idé om, hvad hjelmen skal bruges til, for de er designet til hvert sit formål til cykelsport og hverdagsbrug.

Sportshjelmen er den fra første generation af hjelme, men der er sket meget inden for innovative løsninger siden dengang. Hjelme til arbejde eller uddannelse på mere eller mindre længere cykelture er noget at det nyeste inden for cykelhjelm mænd. I dag er der smarte og kitschede hjelme til alle typer mænd, uanset hvilken person, man er, og hvilken alder man har. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige hjelm til det rigtige brug – action og cafébesøg. Kig også gerne efter en cykelhjelm der er blevet kåret bedst i test.

Cykelhjelme til mænd er blevet en del af det personlige udtryk. Samtidig er det den bedste sikkerhed du kan købe dig til i den travle trafik eller hurtigere landeveje.