UrbanWinner cykelhjelme

UrbanWinner er en dansk designet cykelhjelm, som kommer i en række flotte farver. Hjelmen har indbygget LED-lys i nakkespændet på bagsiden, reflekser både foran og bagpå, en sikker og klemmefri magnetlås, velcro hagepude så remmen ikke irriterer og ekstra udskiftelige komfortpuder i forskellige tykkelser. Alt i alt en gennemført dansk cykelhjelm i et bredt udvalg af både neonfarvede og mere neutrale modeller, som alle kommer i tre forskellige størrelser.

UrbanWinner

OBS: UrbanWinner 4.0 har ikke LED-lysUrbanWinner har indbygget LED-lys og top-moderne design

UrbanWinner cykelhjelmen – og skaterhjelmen – er en dansk designet hjelm i høj kvalitet med sikkerheden i højsædet, god pasform og med uhørt mange individuelle muligheder for at tilpasse hjelmen dit hoved. Som med meget andet kvalitetsdesign fra Danmark er UrbanWinner cykelhjelmen stilsikker og fås i både pangfarver og mere klassiske toner – alt efter dit temperament. Hjelmen er godkendt til både cykling, skateboard, skøjtning og løbehjulsbrug. Den kan med andre ord bruges i alle de dagligdags situationer, du kan komme ud for med hjul under fødderne – både til far, mor og alle børnene.

UrbanWinner cykelhjelme er stærkt inspireret af de mere moderigtige skaterhjelme, som efterhånden har vundet bred udbredelse overalt: Den er helt sikkert mere spændende og lækker at se på end de traditionelle og lidt kedelige cykelhjelme med de brede åbninger til ventilationen, som jo egentlig er designet til sportsfolk mere end til bymennesker med et andet behov.

Er du til klassisk og modigt danske design, så vælg en UrbanWinner cykelhjelm

Den danske cykelhjelm er i et design for sig selv, når det handler om sikkerhed, komfort og tilpasningsmuligheder. Både for og bagpå hjelmen sidder reflekser fastmonteret med firmanavnet, der er installeret LED-baglygte i nakkespændet, så bilisterne altid kan se dig, du får desuden en særlig hagepude til remmen under hagen. Endelig er magnetlåsen samme sted nem og klikbar, så du aldrig kommer til at klemme den følsomme hud under hagen, når du åbner eller spænder remmene sammen.

En af de store fordele ved Urban Winners cykelhjelme er de rigtig gode muligheder for at tilpasse hjelmen til hovedformen. Det sker med et justerbart spænde i nakken og puder i tre tykkelser, som kan sættes ind i hjelmen alt efter hvor tæt, den skal sidde. Du får ikke bedre muligheder i markedet for at finde en cykelhjelm, der tilpasser sig dig og ikke omvendt.

Urban Winner kan godt ses som det danske alternativ til amerikanske Nutcase, som er meget populære i Danmark. De to brands minder om hinanden et stykke hen af vejen, men hvor Nutcase er meget kendt er UrbanWinner endnu ikke så kendt på markedet, til trods for at de laver nogle rigtig gode hjelme, som også har nogle ekstra features i forhold til Nutcase.