Met cykelhjelm

Met er en af verdens førende producenter af cykelhjelme med hjemsted i hjertet af de italienske alper, i den lille by Talamona, hvor udendørs og aktivt fritidsliv er en fast bestanddel af livet netop der.  Inspirationen er der – lige på den anden side af vejen, der hvor alpernes pister krydser de stejle bjergveje. Det er ikke nogen tilfældighed, at Met cykelhjelmen altid er blevet associeret og holdt op mod Alpernes alpine karakteristika: Effektivitet, fokus på detaljen, design, opfindsomhed, høj kvalitet, pålidelighed og bæredygtig udvikling. Ingen andre producenter formår at trække den arv ned over cykelhjelme, som Met gør. 

Populære Met cykelhjelme: Met Crossover, Met Idolo, Met 20 Miles.
Se også: Met voksneMet børn

Met er et af de mest populære mærker inden for cykling overhovedet. Igennem en rigtig lang række år har Met lavet kvalitetscykelhjelme, og i dag er Met kendetegnet ved at lave meget traditionelle hjelme af høj kvalitet. Mets hjelme har generelt et sporty udtryk, og gør det meget attraktivt for folk der cykler seriøst.

Cykelhjelm fra Met – et mix af design og ekspertise 

Lige siden Met blev grundlagt i 1987, har virksomheden været ledende inden for udviklingen af innovative løsninger i forhold til at øge sikkerheden for cykelryttere og andre cyklister over hele verden. Komplekse opfindelser og systemer kræver en komplet ingeniørpakke, hvor alle detaljer er medregnet og indbygget i det færdige produkt. Ved at parre ekspertise inden for design, software og virtuelle analyser om ergonomi, anatomi er det lykkedes det italienske firma at udvikle de systemer, der komplimenterer hinanden, og som går op i en højere enhed sammen.

Resultatet taler for sig selv, når vi taler om Met cykelhjelm, der stadig står som et unikt produkt på markedet. Nøgleordene er simple og sigende: Met cykelhjelmen skal bidrage brugeren til at yde sit ypperste og skabe fremragende præstationer – lige meget på hvilket niveau man er på baner og løjper. 

Mets hjelme er en opvisning i stilfuldt design og maksimal fokus på sikkerheden. Et eksempel er et af de nyeste produkter af Met cykelhjelme – Drone Wide Body. Hjelmen er den mest aerodynamiske hjelm, der nogensinde er blevet lavet. Et andet eksempel er Parachute hjelmen, der er verdens letteste full face hjelm. Resultatet af Mets anstrengelser her er et mix af brugervenlighed, funktionalitet og sikkerhed, som den kræsne eliteudøver til enhver tid vil efterspørge.

Met cykelhjelmen er i alle modeller og konstruktioner skabt med kærlighed og respekt samt et indgående kendskab til sporten og farten, og produkterne er altid skabt med det formål også at skubbe til konventionerne og selvselvtilfredsheden – Met går altid efter at skabe nye produkter, der kommer ud over kanten af det mulige, og som danner nye opfattelser af, hvad der er muligt at konstruere. 

Avanceret, innovativt, teknologisk. Met er det sikreste valg

Met cykelhjelm er designet på sådan en måde, at hjelmen aldrig presser bagsiden af hovedet mod hjelmens forside. I stedet sikrer et særligt system på indersiden, at hjelmens skal ikke direkte rører hovedet. Det sikrer, at hjelmen bedre absorberer et eventuelt stød ved et styrt, og det reducerer risikoen for at pådrage sig en permanent hjerneskade, hvis man skulle være så uheldig at komme ud for et grimt styrt.

De fleste andre virksomheder laver cykelhjelmens bløde indlæg med traditionelt skumplast puder med den varierende tykkelse, så hjelmen bedre kan passe, hvis den er lidt for stor. Problemet her er, at det øger varmetrykket i hjelmen, idet disse skumpuder suger al sveden til sig samtidig med, at de drypper med sved ned i øjnene. Det problem er løst med en Met cykelhjelm. Med en særlig gel-teknologi forhindrer puderne i hjelmen at absorbere sveden, som i stedet bliver ledt ud på siden af ansigtet, hvor det løber af i stedet for at genere cyklisten.

Met laver ikke cykelhjelme for sjov. Hver eneste model er designet til den seriøse idrætsmand på cykel i alle typer landskaber. Hver enkelt model har sin egen identitet: Der er forskel på, hvor høj køleeffekt du ønsker, og hvor meget af hovedet hjelmen skal dække. Afdelingen for research og udvikling hos Met sover aldrig, og der er konstant fokus på at imødekomme større og større ønske om mindre vindmodstand samtidig med, at sikkerheden aldrig kommer i anden række.  

Men du kan altid være sikker på, at din Met cykelhjelm lever op til de internationale krav til sikkerhed og dens aerodynamik og højteknologiske skelet.  Nyd navnene og sæt roligt fart på cyklen, hvad enten det er på landevej, skovsti eller crossbane: Stradivarius, Inferno, Estro, Forte, Parachute, Kaos, Terra, 20 Miles, Crossover, Espresso og Crackerjack er blot et mindre udvalg at kvalitetshjelme fra Met, der aldrig skuffer brugeren.

Det lyder italiensk og det er italiensk super design for den kræsne og fartglade bruger. Det fås ikke bedre end med en Met cykelhjelm som sikkerhed for din førlighed.