Cykelhjelm til piger

Cykelhjelme til piger

Piger er generelt dygtige til at huske at tage en cykelhjelm på, når de skal af sted i skole eller til en fritidsaktivitet. Det gælder vel at mærke især de mindste piger op til 11 eller 12 år, for når pigerne bliver lidt ældre, så viser undersøgelser, at fra at næsten alle piger bruger hjelmen, så er det for teenagepigerne kun omkring hver fjerde eller femte pige, der tager cykelhjelmen på.

Det skyldes flere faktorer, at pigerne pludselig ’glemmer’ hjelmen og bevæger sig ud i trafikken med fare for at komme ud for et uheld. Pigerne når en alder, hvor deres udseende og beklædning betyder mere end tidligere. Derfor føler mange af dem, at cykelhjelmen ikke er passende, da de er bange for at se fjollede eller barnlige ud med hjelmen på hovedet.

Lad pigen selv vælge sin nye cykelhjelm 

Det er derfor vigtigt, at du eller I som forældre er opmærksomme på, at jeres pige, når hun begynder at beklage sig over sin cykelhjelm, får mulighed for at vælge en mere smart og trendy hjelm, som de ikke føler som en belastning at tage på i skole. Vi kender det jo også fra os selv. Voksne har nemlig den samme modvilje mod at cykle med klodsede eller utjekkede hjelme i trafikken, når vi er på vej på arbejde eller til uddannelse.

I dag er der heldigvis mange muligheder for både at være sikker i trafikken og være smart klædt på samtidig. Løsningen er kun et par klik borte: Vi har et stort udvalg i smarte cykel- og skaterhjelme, der lever op til pigernes øgede krav om en mere moderne og spændende hjelm. Det er trods alt pigen selv, der skal bære den, så det giver god mening, at I sammen finder cykelhjelmen her – værsgo’ – der er serveret!