Skaterhjelm

Moderne skaterhjelme til børn såvel som voksne

Skaterhjelmen er inden for de seneste år blevet utrolig populær som cykelhjelm. Hos eCykelhjelm har vi heldigvis et bredt udvalg af de smarte skaterhjelme til både kvindermænd og børn, så du har mulighed for at være med på moden og samtidig være sikret i trafikken. Alle de skaterhjelme du finder hos os er i topkvalitet og alle CE-godkendte. Derfor kan du altså trygt bestille en cykelhjelm hos os og sikre dig en hjelm i super kvalitet.

Se også alle vores andre cykelhjelme, du finder hos os. Vi har blandt andre cykelhjelme til BMXlandevejshjelmeracerhjelme og mange, mange flere.

Skaterhjelm passer til alle – også til cyklister

I de seneste år har skaterhjelmene fået flere brugere, der aldrig står på skateboard, men som er ganske almindelige cyklister. Cyklisterne har fået øje på skaterhjelm, fordi den på mange måder er mere smart, spændende og generelt anderledes end den klassiske cykelhjelm, der i sin tid først og fremmest blev udviklet til de professionelle cykelryttere, som vi kender fra tv på landevejene i Frankrig, Spanien og Italien.

Skaterhjelm er naturligvis udviklet til skatere, så derfor er formen på hjelmen anderledes: Hjelmens skal dækker simpelthen mere af hovedet, og den minder på mange måder om de gamle knallerthjelme, mange måske kender fra 1950’erne og fremefter. Det andet, man lægger mærke til ved første øjesyn af skaterhjelm, er de manglende ventilationshuller, som jo er så fremhævede og dominerende på den klassiske cykelhjelm. På samme måde som med skallens form, så skyldes fraværet af ventilationshuller, at hjelmen ikke er skabt til cykelløb over flere hundrede kilometer, men mere til kortere ture, hvor man ikke kommer til at svede nær så meget som ude på de lange ruter. Og det giver hjelmen en stil, som især bymennesker har taget til sig på deres forholdsvis korte ture i den travle bytrafik.

En skaterhjelm og dens cyklende fætter er på rigtig mange måder den samme – også i forhold til sikkerheden. Derfor er der heller ikke stor forskel på, om du bruger den ene eller anden hjelmtype, når u skater eller cykler. Det vigtigste, du skal huske på, er, at den skal passe din hovedform, og at den skal være behagelig at bære på hovedet. 

Sikkerheden er den samme – skaterhjelm som cykelhjelm

Mange har en formodning om, at skaterhjelme ikke er lige så sikre, som cykelhjelme er. Men det er en gammel skrøne, som ikke længere holder stik. Sådan var det måske engang, men det er langt fra sådan i dag. Langt de fleste skaterhjelme er sikkerhedsgodkendte til cyklister, for de yder den samme form for beskyttelse i alle hjelmens detaljer som cykelhjelmen gør – og det gælder i øvrigt også til folk, der løber på inliners eller rulleskøjter.

De mest populære skaterhjelme de seneste år er lavet af de firmaer, der har formået at integrere skaternes hang til selvstændighed og frihed sammen med det moderne menneskes lyst til at udstråle individualitet blandt den grå masse i trafikken. Det er producenter som Nutcase, der er kendt for at lave de mest sprudlende og personlige hjelme, som nogle dog finder en tand for friske. Melon er et nyt produkt på markedet og deres hjelme er blandt de letteste at bære på hovedet. Her finder du hjelme, der passer til den yngre bruger. Ønsker du en mere neutral skaterhjelm, så er tyske Abus skaterhjelm et rigtig godt valg. Med flotte design til både kvinder og mænd rammer virksomheden de fleste, der gerne vil se smarte ud med en cykelhjelm på hovedet uden at skille sig alt for meget ud.

Find en skaterhjelm lige som du ønsker den

Er du på udkig efter en god skaterhjelm, som ikke bare bliver gemt væk i skabet kort tid efter, du har købt den? Pointen er, at du bør finde en, du bliver glad for, og som gør, at du har lyst til at anvende den hver eneste gang, du stiller dig på skateboardet eller sætter dig op på cyklen. Derfor har vi hos eCykelhjelm sørget for et stort udvalg i diverse farver og med forskellige mønstre. Er du til de mere neutrale og ensfarvede, skal du selvfølgelig heller ikke snydes. Vi har nemlig noget for enhver smag. Vi har både blå hjelmegule hjelmerøde hjelmesorte hjelme og mange flere.

Skaterhjelme til gode og fornuftige priser

Leder du efter en hjelm, der ikke koster alt for meget, men som stadig har en god kvalitet og sikrer dig på dine cykelture, når du skater eller noget helt andet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos eCykelhjelm har vi nemlig skaterhjelme og en masse andre hjelme til super gode og fornuftige priser. Der er rig mulighed for at finde en billig cykelhjelm, der stadig er af god kvalitet og ikke blot noget skrammel.

Hold også øje med gode tilbud og udsalg på diverse varer. Vi sætter indimellem priserne ned, så du kan finde skaterhjelme og meget andet til endnu billigere priser end i forvejen. Der kan altså være ekstra gode penge at spare på vores lækre kvalitetsprodukter.

Giv en skaterhjelm i gave

Har du planer om at give kæresten, vennen, barnebarnet eller en anden en cykelhjelm i gave, men synes du, det kan være lidt svært at finde ud af, hvilken størrelse, du skal købe den i, eller hvordan den skal se ud? Giv i stedet et gavekort til eCykelhjelm, som nemt og enkelt kan anvendes af ham eller hende, du giver kortet til. Personen kan dermed helt selv vælge, hvilken hjelm, det skal være. Det er både en god gave og en gave, der viser, at du tænker på personen og vil det bedste for ham eller hende.

Mangler du hjælp til at finde den rette skaterhjelm?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, om skaterhjelmen er det rette valg til dig, eller har du måske andre spørgsmål? Så skal du være velkommen til at kontakte os, så vi kan guide dig og lede dig på rette vej til det bedste køb og den perfekte hjelm. Vi står altid til rådighed og vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds med dit valg og dit køb, så du dermed er godt sikret i trafikken.

Kontakt os på mail eller ring på 61 10 93 93 - vi glæder os meget til at høre fra dig!