Cykelhjelm til voksne

Cykelhjelme til voksne er en uundværlig del af cykelturen, når det gælder om at øge sikkerheden i trafikken. Vær et godt forbillede for de mindre i trafikken, og brug cykelhjelm. 

Stort udvalg af cykelhjelme til voksne

Her på siden finder du vores store udvalg af kvalitet cykelhjelme til voksne. Vi har cykelhjelme til både mænd og kvinder i alle aldre, så du kan finde den helt rigtige model til dig. Uanset om du er på udkig efter en cykelhjelm til bykørsel, en cykelhjelm til mountainbike eller måske en cykelhjelm med indbygget LED lys, så kan du finde det hos os.

Vi har cykelhjelme i mange forskellige designs og farver, så du kan finde den cykelhjelm som passer bedst til dit look. Alle vores cykelhjelme er lavet i et solidt og holdbart materiale, som kan tåle at blive brugt dagligt. Alle vores cykelhjelme er desuden alle CE godkendte, så du kan være helt tryg når du cykler i dem.

Er du en af dem der bruger et el løbehjul meget? Så kan du også se vores udvalg af el løbehjul hjelme

Husk at cykelhjelmen sidder korrekt

Når du cykler, skal cykelhjelm skal sidde fast på hovedet, så den kan beskytte dig optimalt i tilfælde af et fald. Vi har lavet en guide så du kan finde ud af helt præcis hvordan cykelhjelmen skal sidde.

Vi har nemlig cykelhjelme i mange forskellige størrelser, så det er vigtigt at du vælger den helt rigtige størrelse cykelhjelm til dig. Vi har lavet en størrelseguide, som kan hjælpe dig med at finde den cykelhjelm der passer bedst til din hovedstørrelse.

Hvis du har spørgsmål til nogen af vores cykelhjelme, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den cykelhjelm der passer bedst til dine behov og ønsker.

Cykelhjelme er en vigtig del af cykelsikkerheden, så brug hovedet og brug en cykelhjelm.

eCykelhjelm - Passion for cykelhjelme

Vores passion for cykelhjelme er stor. Vi elsker at cykle selv og ved hvor vigtig en cykelhjelm er. Det er vores mission at gøre dit cykelliv så sikkert som muligt, så du kan nyde alle de oplevelser cyklingen kan give dig. Køb din cykelhjelm online hos os, og få den leveret lige til døren. Bestil i dag og få leveret indenfor 1-2 hverdage. Passer cykelhjelmen ikke så har vi selvfølgelig gratis ombytning.