Bell Helmets

Bell Helmets klæder både eliten og den almindelige cyklist

Bell cykelhjelm er en foretrukken cykelhjelm for alle, der ønsker at være maksimalt beskyttet i trafikken og samtidig være smart og stilfuldt klædt på fra top til tå. Det er ingen tilfældighed, at Bell er et af de mest solgte produkter på markedet, for Bell cykelhjelm er designet for at nå i mål med en hjelm helt i top i forhold til design, komfort, sikkerhed og brugervenlighed. En Bell Helmets cykelhjelm skal kunne bruges af alle typer cyklister – og det kan den.

På samme måde som et jetfly, en luksusbil eller en lystyacht alle er bygget med disse aspekter for at give den største æstetiske oplevelse såvel som sikker færden i trafikken – det er spotlight på kvalitet i enhver henseende. Men at hjelmene er smukke eller fascinerende at se på, er sekundært. I sidste ende handler det selvfølgelig om at skabe det mest sikre, vi kan sætte på hovedet, når vi færdes i trafikken. Som Bell selv udtrykker det: ’Vi bygger den for at bruge den’. Bell helmets skal ikke hænge til pynt, den skal ud for at bruges på landeveje eller skovstier eller hvor det nu er, at man cykler.

Bell Helmets er top kvalitet

Bell cykelhjelm ligner det, den er: Fart over feltet og sikkerheden helt i top. Mange rullende sportsfolk foretrækker Bell Helmets unikke design med fantastisk komfort og lav vindmodstand. I dag er mange stjernerne i professionel cykling iklædt en Bell helmet, når de ruller afsted i de store løb over hele verden – Tour de France, Vuelta a Espana og Giro d’Italia som de tre største løb. Men med Bells udvalg i cykelhjelme kan enhver blive klædt sikkert på. Du finder et stort udvalg af cykelhjelme til mere dagligt brug på landet og i byerne, og her foretrækker mange en mindre sporty og mere prangende hjelm på hovedet. I Bell Helmets sortiment finder du smarte og sikre hjelme, der klæder dit overtøj og udstrålet din personlighed fra øverste etage.