Bell Local

Bell Local

Bell Local er en fantastisk hjelm med et flot skater-look der passer perfekt til hverdagsbrug. 

Let hjelm med en god pasform. Nem at justere i størrelsen og føles hverken klodset eller stor at have på. Bell Local fremstilles i utallige flotte farver, hvilket gør det muligt at finde en der falder i din smag. Sikkerhedsgodkendt hjelm med wauw-effekt. 

Bell Local – klassisk skaterlook, der beskytter hovedet optimalt

Det er blevet mere og mere normalt i løbet af de seneste par år at se Bell-hjelme overalt i gadebilledet i de danske byer. Det skyldes, at rigtig mange danske cyklister er blevet opmærksomme på brandets fokus på kvalitet, uden at det behøver at koste dig en hel formue. Herudover har Bell også mange år på bagen efterhånden, hvilket har resulteret i et stort udvalg af cykelhjelme til både børn og voksne i alle aldre.

Bell Local-cykelhjelmen er uden tvivl en utrolig komfortabel og street hjelm, som samtidig er sikker og solid. Den er således ideel til dig, der naturligvis ønsker at beskytte hovedet, men som samtidig ønsker et skate look, uden at hjelmen ser klodset og stor ud på dit hoved. Modellen er nemlig re-designet, så den kommer til at føles meget mindre og desuden se mere smart ud, når du har den på. Ydermere er hjelmen udstyret med det særlige Action Fit-design, hvilket gør, at hjelmen sidder fast på dit hoved, og den vil dermed ikke kunne rykke sig hverken frem, tilbage eller til siderne, såfremt den skulle blive udsat for et hårdt slag eller andet. Du kan her på siden få et overblik over vores brede sortiment af Bell Local-cykelhjelme i alverdens farver og størrelser, så du har mulighed for at finde lige akkurat den hjelm, der passer til dig.

Opnå optimal udluftning med denne funktionelle hjelm

Når mange vælger at investere i en skater-inspireret cykelhjelm, kan man ofte frygte, at der ikke er nok udluftning til, at hovedet kan få luft, og man derfor vil få det alt for varmt på cyklen. Men dette er langtfra tilfældet med denne Local-model fra Bell, i og med at den er udstyret med hele 10 forskellige ventilationshuller, der sikrer, at du altid opnår optimal udluftning ved hver eneste brug, og din hovedbund vil således aldrig komme til at blive svedig og klam efter en cykeltur. Ydermere behøver du heller ikke være bekymret ift. sikkerheden, i og med at hjelmen både er CE EN1078-certificeret og CPSC-certificeret, og du kan derfor ved køb af denne hjelm være helt sikker på, at den vil beskytte dit hoved ordentligt, såfremt du skulle være så uheldig at blive indblandet i et alvorligt styrt i trafikken eller andet. En anden smart ting ved Bell Local er, at du også kan anvende den, mens du står på skateboard, i og med at den samtidig er certificeret efter de pågældende skateboardstandarder. Ved køb af en Bell Local får du altså en funktionel og alsidig hjelm, som er sporty og klassisk i sit look, men som samtidig formår at sikre dit hoved bedst muligt mod hjerneskade osv.

Bell – cykelhjelme i høj kvalitet til børn og voksne i alle aldre

Bell er især kendte for at have produceret hjelme til verdensstjerner, der således har været iført en Bell-cykelhjelm under en tour-sejr. Det er således en kæmpe blåstempling for brandet, men på trods af at mange professionelle cykelryttere vælger Bell-cykelhjelme, er de mindst lige så oplagte at købe for en amatørmotionist. Herudover har brandet mange års erfaring, i og med at de har været inden for denne branche i mere end 50 år, hvilket vil sige, at de virkelig forstår sig på at producere solide og gode produkter i høj kvalitet til børn og voksne i alle aldre. Det hører således til blandt de helt traditionelle mærker, og de forstår sig både på at producere simple, sporty og moderne hjelme til alle typer brug. Ydermere kommer deres hjelme også i alverdens prisklasser, hvorfor du nemt vil kunne finde en model, der passer til lige netop dit behov.

Bell er desuden et brand, der altid har villet teste og sætte nye standarder for, hvad der har været muligt, og det er netop dette, der har ligget til grund for deres store succes igennem de sidste mange år. Det har ydermere været med til at få skabt deres ry som værende et tro og loyalt brand, man kan stole på, og denne lyst til at innovere er helt bestemt stadig noget, der i den grad kendetegner Bell den dag i dag.

Det skal du være opmærksom på, når du køber en ny cykelhjelm

Der bør ikke længere herske nogen tvivl om, at man med en cykelhjelm på hovedet kan være med til at nedsætte chancen for alvorlige hovedskader, kranieskader og dødsfald markant, såfremt man skulle være så uheldig at vælte på sin cykel eller på anden vis komme ud for et uheld i trafikken. På trods af dette er der stadig mange mennesker, der enten glemmer hjelmen eller blot ikke ønsker at tage den på, og det kan blot siges at være utroligt dumt og en kæmpe fejltagelse. Det er i forbindelse med dette vigtigt, at man sørger for, at hjelmen sidder godt på hovedet, og at den passer til lige nøjagtig dig og din hovedform, da den ellers ikke vil have samme positive effekt.

Du bør derfor altid måle dit hoved, inden du investerer i en ny cykelhjelm, så du kan være fuldstændig sikker på, hvilken størrelse der passer til dig. En vigtig huskeregel ift. dette er, at en cykelhjelm skal sidde fast på dit hoved, så den ikke kan glide til siderne eller glide ned i nakken eller panden. Samtidig må den naturligvis heller ikke være ubehagelig for dig at have på, så den eksempelvis generer dig, mens du er på farten.