KALI

KALI cykelhjelme

Kali er et amerikansk mærke der fremstiller unikke hjelme til både børn og voksne. Kali har et bredt udvalg af alt fra lækre skaterhjelme til moderne city-hjelme. Som noget helt unikt er Kali en af de eneste hjelm producenter på markedet der fremstiller hjelme af genbrugsplast. KALI er også en af de eneste der fremstiller hjelme med LDL (Low Density Layer) der er et gummi lag der yder en ekstra beskyttelse og reducere den kraft der opstår ved hårde slag. (LDL laget sidder inde i cykelhjelmen og minder om MIPS).

Se vores udvalg af KALI hjelme nedenfor. BILLIGE kvalitets hjelme af allerhøjeste kvalitet!

Find også KALI cykelhjelme til børn her: Kali børnehjelme.

KALI byder på en ny og forbedret hjelmteknologi. 

KALI har hovedsæde i Californien, deraf kommer navnet KALI.

KALI har arbejdet målrettet mod at skabe sikre hjelme og har derfor skabt deres cykelhjelme med LDL (Low Density Layer), der minder meget om den anerkendte MIPS hjelmteknologi.

LDL er en forkortelse for Low Density Layer der er et specialdesignede lag der sidder på indersiden af hjelmen.

Laget er fremstillet af armourgel der ligner små legoklodser. Laget er bygget således op at det kan reducerer slag med op til 30% (lineære) og ligeledes mindske hovedets rotation med op til 25%. Laget sidder i lange linjer der er nøje placeret så de kan lede kraften fra slaget væk fra hovedet. Derudover stopper/holder LDL laget hovedet fast så hovedet ikke glider frem under fald og dermed undgår du nemmere at få hjernerystelse. 

Læs mere om LDL her: Hvad er LDL?

Kali fremstiller cykelhjelme af genbrugsplast

Ja du læste helt rigtigt! Kali har nemlig skabt en hjelm der er fremstillet af genbrugsplast. Betyder det så noget for sikkerheden? overhovedet ikke! KALI SAHA hjelmen der er fremstillet af genbrugsplast er mindst lige så sikker som alle andre cykelhjelme. Det er dog rart at vide at når du cykler rundt med en SAHA cykelhjelm der er fremstillet af genbrugsplast, så har du været med til at gøre en forskel for miljøet.

Lette hjelme med unikt design

KALI har fingeren på pulsen, både hvad angår sikkerhed og ikke mindst udseende på deres hjelme. KALI har et bredt sortiment der henvender sig både til MTB køreren, landevejsrytteren, pendleren, samt børn.

“Lighter, Smaller and Safer” er KALI’s slogan. Især den tynde ydreskal er noget der ses tydeligt på mange af KALI’s hjelme. Men det ændre ikke på sikkerheden. KALI har nemlig fokuseret mere på at stabiliserer hjelmenes indre skum, så hjelmene passer ekstra godt på hovedets mest udsatte steder.

Markedets mindste cykelhjelm - en god nyhed til forældre med små børn!

KALI har skabt sikre cykelhjelme til helt små børn. Her hos eCykelhjelm.dk har vi haft flere forspørgelser på mindre hjelme end dem vi har på webshoppen, så vi er ekstra henrykte over at KALI fremstiller cykelhjelme til babyer.

KALI CHAKRA er en baby hjelm der fremstilles i en meget lille størrelse. CHAKRA har en fin rund nakke så du kan have dit barn med i cykelstolen uden problemer. Børnehjelmen er derudover utrolig let og behagelig for barnet at have på. Hvilket er utrolig vigtigt når der er tale om cykelhjelme til helt små børn.

KALI skaber sikkerhedsgodkendte cykelhjelm der lever op til de danske krav og regler. Så gør et godt køb - vælg en KALI cykelhjelm!