Abus Urban-I

Abus Urban-I cykelhjelme

Skal man vælge cykelhjelm, er der mange overvejelser man kan gøre sig. Man kan vælge en moderigtig hjelm, en klassisk model eller en sporty junior- og voksencykelhjelm. Sidstnævnte kategori tilhører Abus Urban-I, som er en model, der udstråler fart og sportslighed. Abus Urban-I er, som navnet afslører, en hjelm der særligt egner sig til det urbane byliv. Ønsker man en cykelhjelm, der kan levere varen for ens egen sikkerhed og sportspræstation, bør man stærkt overveje en Abus Urban-I hjelm. I denne kategori finder du Urban-I 2.0, Urban-I Signal 2.0, Urban-I 3.0, samt Urban-I Signal 3.0.

Urban-I er mere end bare en cykelhjelm

Hjelmen giver med den skarpe skygge indtryk af at være en hjelm, der kan bruges til alt fra cykelturen til en tur på skateboard eller rulleskøjter. Den egner sig til at blive brugt i andre sammenhænge, da den med specifikationer som lang skygge og skarpe farver kan kombineres stilfuldt med et skateboard i matchende farver.

Hjelmen er sporty og udstråler fart over feltet, noget der ikke er uvanligt i urbane sammenhænge, hvor man kan forsøge sig med tricks på BMX, skateboard eller rulleskøjter uden at komme til skade.

Har man cykelhjelmen med på en mountainbiketur i skoven, egner den sig til at beskytte mod vind og vejr. Den lange skygge skærmer mod solen, når man er på tur i solskin, og hjelmen er dermed et godt valg, hvis man ikke ønsker at bære solbriller.

En smart og gennemtænkt cykelhjelm

Cykelhjelmen er gennemtænkt, da der ikke er overladt noget til tilfældighederne. Den er udstyret med sikkerhedsmæssigt og praktisk udstyr, som LED lygte, ventilationshuller, lang skygge og justeringshjul.

Særligt LED lygten, som sidder placeret bagerst på hjelmen, optimerer sikkerheden i ejermandens færden i såvel trafikken som på tricks-banen i byen, da det skaber fokus på cyklisten, og hjælper til at gøre én synlig, når man begiver sig hjem i tusmørket.

Hjelmen fås både i rappe farver og farvekombinationer, der er smarte og opsigtsvækkende, samt i afdæmpede basisfarver, der egner sig til ham eller hende, der ønsker et mere neutralt udtryk. Hjelmen har i forvejen et udtryk, der udstråler et ønske om at køre stærkt, og derfor har hjelmen, med hjælp fra den smarte skygge, en aerodynamisk form, der ikke sinker cyklisten, og dermed hjælper cyklisten til at opretholde en jævn fart.

Producenten bag

Producenten Abus er et anerkendt tysk firma, som i cykelregi producerer låse og sikkerhedsudstyr, altså cykelhjelme, og alt i høj kvalitet. Mærket er familiebaseret, det vil altså sige, at de har overvejet, hvordan man bedst muligt tilvejebringer børn, unge og voksnes behov og sikkerhed gennem høj kvalitet.

Kendetegnet for netop Abus er da også, at sikkerhed er afhængig af kvalitet, og de ønsker at producere produkter, der lever op til mottoet og leverer sikkerhed i absolut verdensklasse.

Abus Urban-I 3.0

Den nye model fra Abus - Urban-I 3.0 har meldt sin ankomst og vi er begejstret! Urban-I 3.0 er tredje generation i en lang række af fantastiske urban-i cykelhjelme.

Urban-I 3.0 har fået et mindre ansigtsløft, samt en bedre pasform, så hjelmen er mere behagelig at have på. Hjelmen har derudover fået et nyt, frisk look som den moderne pendler helt sikkert ikke kan sige nej til.

Hjelme med moderne farver

Den største ændring er farvevalget på de mange hjelme. Abus har taget et alvorligt kig på hvilke farver der rør sig i modeindustrien og har tilpasset deres valg farver derefter. Abus ved at den moderne pendler oftest er modebevidst og følger tidens farver - så den bølge er Abus også hoppet med på.

Matte pastelfarver der rækker sig fra grøn, karry gul, laksefarvet til en varm blå er en fryd for øjet. Det giver et friskt pust i et ellers farverigt sortiment med pangfarver.

Abus har dog beholdt den matte sorte og matte hvide og det er vi mange der er særdeles glade for.

Urban-I 3.0 er en god hjelm med LED-lys og magnetisk spænde

Urban-I 3 har fået ny slags LED-baglygte. Lygten er blevet placeret højere oppe, hvilket betyder at lygten kan ses fra flere vinkler. 

Hjelmen har det man kalder en “hel-rings justering” så hjelmen er nemmere at få til at sidde som den skal.

Urban-I bliver i enkelte farver fremstillet i en størrelse XL, som vi kender det fra den ældre model Urban-i 2.0, samt Urban-I Signal 2.0.