Abus cykelhjelm

ABUS er uden tvivl et af de mest populære mærke når det kommer til cykelhjelme. ABUS har designet og produceret flotte og moderigtige cykelhjelme i mange år til både voksne og børn. Fælles for alle ABUS cykelhjelme er at der er stort fokus på sikkerhed og et moderne design. Find din nye ABUS cykelhjelm online i dag. Læs mere

ABUS cykelhjelme er synonym med sikkerhed

ABUS er synonym med sikkerhed. Brandet er i hele verden kendt for både mekanisk og elektronisk sikkerhed med specielt fokus på cykelhjelme. ABUS er effekt beskyttelse af dit hoved på cykelstierne. Og alle studier af sikkerhed i trafikken viser, at du med en cykelhjelm på hovedet har markant mindre risiko for at få skader for livet, hvis du skulle komme ud for en ulykke.

Og dette er der heldigvis flere og flere cyklister der bliver vidne om, og derfor vælger at bruge cykelhjelm når de er ude på cykelstierne. Dette gælder ikke kun børn der får dem på af deres forældre, men også de voksne selv, og det gælder heller ikke kun sportsfolk der dyrker cykling som en livsstil, men også folk der cykler til daglig til og fra arbejde.

Hvorfor vælge en ABUS cykelhjelm?

Det nuværende udvalg af ABUS cykelhjelme der er kendetegnet ved høj kvalitet i alle dele af materialerne, de nyeste produktionsprocesser og et professionelt og fængende design. Fra hjelme til babyer og børn, igennem cityhjelme til hverdagsbrug og til sportshjelme af allerhøjeste kvalitet. Der er altså en ABUS cykelhjelm til alle behov.

ABUS cykelhjelme giver god luftighed for hovedbunden, super god komfort og gode muligeder for at indstille hjelmen til at sidde perfekt på dit hoved. Oven i det, så giver den indbyggede LED-lygte ekstra sikkerhed ved mange af cykelhjelmene til børn og til hverdagsbrug.

Specielt har ABUS et bredt sortiment af cykelhjelme til børn som både passer til de små i størrelse og smag - herunder den yderst populære ABUS Smilet cykelhjelm.

ABUS cykelhjelme er af høj kvalitet og deres modeller til voksne er typisk af neutralt og klassisk udseende, modsat fx de mere moderne og iøjnefaldende cykelhjelme fra Nutcase.

ABUS cykelhjelm er tysk kvalitet og grundighed

Sikkerhed er afhængig af kvalitet! Så enkel og alligevel sigende er ABUS’ motto, når det drejer sig om den vidtrækkende virksomheds produkter. ABUS cykelhjelme er lige med tysk grundighed og enestående kvalitet i ét og samme produkt.

Med en ABUS cykelhjelm er det en garanti for, at sikkerheden er sat øverst på dagsordenen. Du kender måske allerede ABUS' kvalitet fra for eksempel deres ABUS cykellåse, men ABUS producerer cykelhjelme i absolut verdensklasse.

Hvilken ABUS cykelhjelm skal jeg vælge?

Det populære sikre valg til hverdagen

Er du en af de mange danskere der tager cyklen på arbejde og søger en flot og sikker cykelhjelm bidt er suset på mountainbike? Her kan vi foreslå den populære ABUS Urban. Det er en populær cykelhjelm i klassisk matsort farve, som passer til det meste. Hjelmen til all round brug passer til de fleste, der dagligt bruger cykelhjelm til og fra arbejde, til indkøb og så videre. Det er også typisk denne type hjelm, der bliver købt af folk, der står foran længere cykelture, og hvor man derfor stiller store krav til komfort. 

ABUS cykelhjelme til børn

ABUS har gennem mange år specialiseret sig i hjelme, der er udviklet til børn. Det er meget vigtigt, at børn bærer cykelhjelm til enhver tur i pedalerne. ABUS cykelhjelme til børn er nemme at tilpasse barnets hoved i takt med, at det vokser. Derudover er der sat ekstra lygte samt reflekser på børnehjelmene. Kort sagt, ABUS går ekstremt meget op i børns sikkerhed, så leder du efter en flot og sikker ABUS cykelhjelm til dit barn så har vi her lige hvad du leder efter. Her kan vi anbefale den populære serie Youn-I. Den populære ABUS Youn-I model har også et integreret fluenet samt LED lys bag på cykelhjelmen. 

ABUS cykelhjelme til motionisten

Til den store motionist er det vigtigt at du vælger en ABUS cykelhjelm med god ventilation. Mange flotte modeller modeller har god ventilation, blandt andet Tes Tical Pro og In Vizz Ascent cykelhjelmene.

ABUS cykelhjelme til mountainbike

Er du en af de mange danskere der er bidt er suset på mountainbike? Her kan vi foreslå den flotte ABUS Montrailer. ABUS selv definere denne MTB hjelm som en af de mere lukseriøse cykelhjelme. 

ABUS cykelhjelme til den seriøse cykelrytter

ABUS GameChanger er en aerohjelm i sublim kvalitet til den seriøse cykelrytter. Cykelhjelmen er udviklet i samarbejde med det professionelle cykelhold Movistar, hvor flere af deres elite cykelryttere har været med til at udvikle samt teste den cykelhjelmen.

Cykelhjelmen skal passe til dit hoved

Inden du køber din nye ABUS cykelhjelm, er det første, du gør, at måle omkredsen af dit hoved, så du er sikker på, at du køber den rigtige cykelhjelm størrelse. En cykelhjelm skal passe perfekt, for ellers er der ingen garanti for, at hjelmen beskytter dit kranium i tilstrækkelig grad, hvis du skulle komme ud for en ulykke på cyklen. Vær derfor meget omhyggelig med, at du får købt den rigtige størrelse. Forsøg derfor også altid at prøve hjelmen eller en tilsvarende model, hvis du kan komme til det. Hvis ikke du har mulighed for at prøve hjelmen først, så er det en god ide, at du holder dig til den samme model, så du kender netop den models pasform og størrelse.

Det er heldigvis muligt at sætte ekstra, bløde indlæg i hjelmens inderside, så den alligevel passer på forsvarlig måde, hvis den er lidt for stor. Inden du ruller ud på den første tur med din nye ABUS cykelhjelm, skal hjelmen placeres korrekt på hovedet. Det betyder, at den sidder fast og helt vandret på hovedet, så den hverken glider ned i nakken eller i panden. Hjelmen må heller ikke kunne vugge fra side til side.

Mange kender til ABUS’ kvalitetsprodukter inden for sikkerhed, hvad enten det drejer sig om låse, alarmer eller cykelhjelme. Virksomheden er førende inden for sit felt, og med 90 års erfaring er der ikke mange andre konkurrenter i verden, der kan måle sig med den ekspertise, der følger med et produkt fra ABUS.

Relaterede indlæg: Hvordan skal en cykelhjelm sidde

Historien bag ABUS

ABUS er en forkortelse af August Bremicker und Söhne, en tysk virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1924 af August Bremicker i familiens kælder. I begyndelsen producerede ABUS kun hængelåse under mottoet: ’Sikkerhed er afhængig af kvalitet’ – og det er det samme motto og tilgang til produkterne, som ABUS i dag lever og ånder for.

ABUS cykelhjelm er en mindre del af moderselskabet, der i dag er opbygget i tre divisioner: ’Mekanisk sikkerhed’ er produkter til at sikre dit hjem som for eksempel låsecylindre og sikring af vinduer. ’Elektronisk sikkerhed’ handler om højt kvalificeret video overvågning og alarmer.

Endelig er der så ’Sikring i fart’ – eller mobil sikkerhed – er produkter til især dine tohjulede transportmidler som cykler og motorcykler samt knallerter og scootere.

Virksomheden er altså vokset enormt siden grundlæggelsen, og ABUS’ produkter inden for sikkerhed kan i dag fås i hele verden. Grundpillen til succesen er dengang som nu den samme: ABUS og dens 3.000 medarbejdere går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikkerheden.