Abus

Cykelhjelmene fra ABUS er synonym med sikkerhed

ABUS er synonym med sikkerhed. Brandet er i hele verden kendt for både mekanisk og elektronisk sikkerhed med specielt fokus på cykelhjelme. ABUS er effekt beskyttelse af dit hoved på cykelstierne. Og alle studier af sikkerhed i trafikken viser, at du med en cykelhjelm på hovedet har markant mindre risiko for at få skader for livet, hvis du skulle komme ud for en ulykke.

Og dette er der heldigvis flere og flere cyklister der bliver vidne om, og derfor vælger at bruge cykelhjelm når de er ude på cykelstierne. Dette gælder ikke kun børn der får dem på af deres forældre, men også de voksne selv, og det gælder heller ikke kun sportsfolk der dyrker cykling som en livsstil, men også folk der cykler til daglig til og fra arbejde.

Hvorfor vælge en ABUS cykelhjelm?

Det nuværende udvalg af ABUS cykelhjelme er kendetegnet ved materialer af høj kvalitet, de nyeste teknologier og professionelt design. Fra hjelme til babyer og børn, igennem cityhjelme til hverdagsbrug og til sportshjelme af allerhøjeste kvalitet, der kan du finde en ABUS cykelhjelm der passer til dit behov. Hjelmene fra ABUS giver god luftighed for hovedbunden, super god komfort og gode muligeder for at indstille hjelmen til at sidde perfekt på dit hoved. Oven i det, så giver den indbyggede LED-lygte ekstra sikkerhed ved mange af cykelhjelmene til børn og til hverdagsbrug.

Mærket ABUS er kendt for at lave nogle helt fantastiske cykelhjelme til både mænd, kvinder og børn. Specielt har ABUS et bredt sortiment af cykelhjelme til børn som både passer til de små i størrelse og smag. ABUS cykelhjelme er af høj kvalitet og deres modeller til voksne er typisk af neutralt og klassisk udseende, modsat fx de mere moderne og iøjnefaldende cykelhjelme fra Nutcase.

Abus cykelhjelm er tysk kvalitet og grundighed

Sikkerhed er afhængig af kvalitet! Så enkel og alligevel sigende er Abus’ motto, når det drejer sig om den vidtrækkende virksomheds produkter. Abus er velkendt tysk grundighed og enestående kvalitet i ét og samme produkt. Med en Abus cykelhjelm er det en garanti for, at sikkerheden er sat øverst på dagsordenen. Du kender måske allerede Abus’ kvalitet fra for eksempel cykellåse og lignende, men Abus producerer også cykelhjelme i verdensklasse.

Abus er historien om, at din sikkerhed er vigtigst af alt

Abus er en forkortelse af August Bremicker und Söhne, en tysk virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1924 af August Bremicker i familiens kælder. I begyndelsen producerede Abus kun hængelåse under mottoet: ’Sikkerhed er afhængig af kvalitet’ – og det er det samme motto og tilgang til produkterne, som Abus i dag lever og ånder for. Abus cykelhjelm er en mindre del af moderselskabet, der i dag er opbygget i tre divisioner: ’Mekanisk sikkerhed’ er produkter til at sikre dit hjem som for eksempel låsecylindre og sikring af vinduer. ’Elektronisk sikkerhed’ handler om højt kvalificeret video overvågning og alarmer.

Endelig er der så ’Sikring i fart’ – eller mobil sikkerhed – er produkter til især dine tohjulede transportmidler som cykler og motorcykler samt knallerter og scootere. Virksomheden er altså vokset enormt siden grundlæggelsen, og Abus’ produkter inden for sikkerhed kan i dag fås i hele verden. Grundpillen til succesen er dengang som nu den samme: Abus og dens 3.000 medarbejdere går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikkerheden.

Komfortabel Abus cykelhjelm til ethvert brug

Alle undersøgelser bekræfter, at en cykelhjelm altid reducerer risikoen for hovedskader og læsioner i enorm grad. Det har de fleste cyklister indset såvel professionelle som mere almindelige cyklister til daglig brug i byen og på landet. Med Abus cykelhjelme vil du opleve en serie hjelme, der er kendetegnede ved høj kvalitet i alle dele af materialerne, de nyeste produktionsprocesser og et professionelt og fængende design. Abus leverer hjelme til babyer og børn, til store og små og til al slags brug. Abus tilbyder hjelme med god ventilation, god komfort og individuel tilpasning af størrelsen til dit hoved. På Albus’ hjelme finder du desuden en ekstra lygte bag på flere modeller til børnene.

Det kan siges helt kort: En Abus cykelhjelm som beskyttelse til dit hoved kan redde dit liv! Der er fire typer hjelme, du kan vælge imellem, og alle har hver deres særpræg og styrke. Hjelmen til all round brug passer til de fleste, der dagligt bruger cykelhjelm til og fra arbejde, til indkøb og så videre. Du finder et stort udvalg i mange farver og mønstre, designs og priskategorier. Det er også typisk denne type hjelm, der bliver købt af folk, der står foran længere cykelture, og hvor man derfor stiller store krav til komfort. 

Abus hjelmen til de professionelle sportsudøvere er udviklet i samarbejde med professionelle cykelhold, og den erfaring bruger Abus i udviklingen af cykelhjelmen for elitesportsudøvere. Med en Abus elitehjelm finder du den allerhøjeste kvalitet, og til en pris, du har råd til. Byhjelmen – eller den urbane hjelm – er til de lidt mere sofistikerede brugere, der måske ønsker en speciel hjelm til daglig brug, og som udstråler personlighed og elegance. Der er mennesker, der ser cykelhjelmen som en del af deres tøjvalg eller uniform i den hektiske business-verden. Bymenneskets hjelm er et voksende marked, og her er Abus klar med et udvalg der tilfredsstiller de flestes krav om smarte cykelhjelme.

Abus har naturligvis også gennem mange år specialiseret sig i hjelme, der er udviklet til børn. Det er meget vigtigt, at børn bærer cykelhjelm til enhver tur i pedalerne. Abus cykelhjelme til børn er nemme at tilpasse barnets hoved i takt med, at det vokser. Derudover er der sat ekstra lygte samt reflekser på børnehjelmene.

Cykelhjelmen skal passe til dit hoved

Inden du køber din nye Abus cykelhjelm, er det første, du gør, at måle omkredsen af dit hoved, så du er sikker på, at du køber den rigtige størrelse. En cykelhjelm skal passe perfekt, for ellers er der ingen garanti for, at hjelmen beskytter dit kranium i tilstrækkelig grad, hvis du skulle komme ud for en ulykke på cyklen. Vær derfor meget omhyggelig med, at du får købt den rigtige størrelse. Forsøg derfor også altid at prøve hjelmen eller en tilsvarende model, hvis du kan komme til det. Hvis ikke du har mulighed for at prøve hjelmen først, så er det en god ide, at du holder dig til den samme model, så du kender netop den models pasform og størrelse.

Det er heldigvis muligt at sætte ekstra, bløde indlæg i hjelmens inderside, så den alligevel passer på forsvarlig måde, hvis den er lidt for stor. Inden du ruller ud på den første tur med din nye Abus cykelhjelm, skal hjelmen placeres korrekt på hovedet. Det betyder, at den sidder fast og helt vandret på hovedet, så den hverken glider ned i nakken eller i panden. Hjelmen må heller ikke kunne vugge fra side til side.

Mange kender til Abus’ kvalitetsprodukter inden for sikkerhed, hvad enten det drejer sig om låse, alarmer eller cykelhjelme.  Virksomheden er førende inden for sit felt, og med 90 års erfaring er der ikke mange andre konkurrenter i verden, der kan måle sig med den ekspertise, der følger med et produkt fra Abus.