Limar cykelhjelme

I mere end 28 år har det Italienske firma Limar skabt lette og komfortable cykelhjelme. Hos eCykelhjelm finder du et stort udvalg af fantastiske Limar cykelhjelme til både voksne og børn. Limar cykelhjelme tager højde for sikkerhed for folk i alle aldre og med deres innovative overblik sikre de dig den bedste beskyttelse. Rent designmæssigt er Limar også en fryd for øjet. Limar er knivskarpe og skaber lækre hjelme i de helt rigtige former og farver. Vi er hos eCykelhjelm.dk helt klart overbevist om at man ikke kan andet end at elske Limar. Limar har indtaget det danske marked og er kommet for at blive.

Limar cykelhjelm er verdens letteste hjelm

Limar cykelhjelm kommer fra det italienske selskab, Limar, der stammer fra Bergamo, hvor virksomheden stadig residerer. Der har knap 30 års erfaring med produktion af nogle af de letteste modeller af cykelhjelme, der er på markedet overhovedet.  Med en vægt på under 200 gram – og med de nyeste modeller helt nede på 160 gram – er ingen andre i nærheden af at tilbyde cyklister og cykelryttere end lettere løsning, der samtidig er yderst komfortabel og sikkerhedsmæssigt helt i top. Siden 1988 har virksomhedens designere og ingeniører arbejdet med letheden for øje, og det lykkedes fortsat at overraske omverdenen med sine modeller. 

Limars vision er enkel og ambitiøs

"Vi vil være specialisten inden for hjelme, og det vil virksomheden gøre ved at tilbyde det bedste udvalg af Limar cykelhjelme i form af lethed, komfort, sikkerhed og montering. Alle produkterne er naturligvis italiensk designet"

Limar cykelhjelme fås i hele otte kategorier: Landevej, mountainbike, all around, urban, free ride, børn & unge, teenagere og kvinder. Det er alle fjervægthjelme med fokus på detaljen i design og materiale. Alle materialer er ultralet og specialdesignet til Limar cykelhjelm – lige fra selve beskyttelsesskallen til remmene omkring hovedet, den justerbare skruemekanisme i nakken for maksimal komfort og sikkerhed. Udvalget er enormt, og alle familiens medlemmer kan med garanti finde en hjelm, som de synes, passer til dem som personer.

Limar er indbegrebet af lethed


ILimar Racerhjelmngen andre producenter af cykelhjelme er så meget på forkant med sikkerhed, komfort og lethed som Limar er. Deres mission består udelukkende i at skabe markedets letteste cykelhjelme. Limar har indsigt i hvad den aktive landevejsrytter ønsker og forlanger af en god cykelhjelm. 
Når du bevæger dig ud på landevejene med en god høj fart, skal din cykelhjelm ikke stå i vejen for den sublime topfart du ønsker at opnå. Lethed og god ventilation er hvad du kan forvente af Limars racerhjelme. 

Alle Limar cykelhjelme er testet i både koldt og varmt vejr. Regn er ingen hindring for den rette cykelentusiast - Limar klare alt slags vejr. 

Limar cykelhjelme er for hele familie

Limar tager højde for folk i alle aldre. De har god indsigt i alle de krav der nu end måtte være til en cykelhjelm. Limars team af specialister forsker på højtryk i at skabe hjelme der kan behage alles smag. 

Er du kvinde der skal cykle til og fra arbejde så har Limar skabt hjelme der passer perfekt til hverdagsbrug. Limar har designet flotte og enkelte hjelme der hverken virker store eller klodset. Mænd kan med ro i sindet udvælge en passende cykelhjelm der appelere til den person de er. Limar designer personlige hjelme med et strejf af sporty look. 

Limar er børnenes farvorit

Mange vælger en Limar cykelhjelm som barnets første hjelm til deres barn. Det gør de af den simple grund af hjelmene er lette, virker ikke klodset og har en behagelig pasform. Nu må vi heller ikke glemme Limar børnehjelmes fantastiske og farvestråelende design, der gør det lidt sjovere at tage sin cykelhjelm på når man skal ud og cykle. 
Limar cykelhjelm til børn
Børn skal allerede fra barnsben vende sig til at bruge cykelhjelm så de kan, med vanens magt, forsætte med at bruge hjelm når de bliver voksne. Derfor er det rart at et firma som Limar tager højde for at skabe gode og pæne hjelme der giver barnet en god cykelhjelms start på livet. 

Limar har fire forskellige størrelse cykelhjelme til børn: 
45-54 cm (Limar 124)
50-57 cm (Limar 149)
46-51 (s) (Limar 242)
51-56 (m)(Limar 242) 

Tag på opdagelse i vores sortiment af cykelhjelme til børn og find din nye børnecykelhjelm her.

Limar er førende inden for produktion af sikre hjelme

En god cykelhjelm bliver ens tro følgesvend, for ender du op med en cykelhjelm der ikke er behagelig at have på, så kommer den blot til at lægge hjemme på hylden og samle støv og dér kommer den bestemt ikke til at redde dit liv. 

Mange ved allerede hvad slags cykelhjelm de ønsker. Limar falder i de flestes smag og er blandt Danmarks mest solgte cykelhjelme. Når du vælger at bevæge dig ud i trafikken med en Limar cykelhjelm på hovedet, kan du med ro i sindet overlade dit hoveds sikkerhed til din cykelhjelm.
Hjelme skal gøre arbejdet for dig, passe på dig og være din skystengel på din vej. Vælger du en Limar cykelhjelm får du med sikkerhed en hjelm der lever op til de ovenstående ting.