Barnestole

Barnestole

Når hjemmets mindste skal transporteres til og fra vuggestue eller børnehave, er det rart at det bliver i en cykelstol hvor barnet sidder behageligt i. Vigtigst af alt, skal cykelstole være lavet på en måde så de beskytter barnet bedst muligt, hvis i skulle være uheldig at vælte. I Denne kategori finder du sikre cykelstole fra BoBike der er et hollandsk mærke der ekstra meget op i dit barns sikkerhed.

Hvad er en god barnestol?

En god cykelstol er en stol der har barnet i fokus. En cykelstol der beskytter barnet ved fald, en cykelstol barnet sidder godt i og en justerbar cykelstol dit barn kan vokse i.

Bobike skaber cykelstole der lever op til lige netop disse krav. Bobike skaber cykelstole med to vægge, hvilket gør dem mere modstandsdygtig overfor slag ved fald. Derudover er selve stolene bygget op således at de passer ekstra godt på barnet hvor barnet er ekstra sårbar.

Billig cykelstol - stor sikkerhed

Med billige cykelstole fra Bobike får du virkelig kvalitet for pengene. Bobike lavet flere modeller der har forskellige prisniveauer.

Du kan lige nu vælge om du ønsker at bestille en cykelstol der passer til din bagagebærer eller til selve stellet på din cykel. Ikke alle cykler har bagagebærer og det har Bobike selvfølgelig taget højde for.

Ønsker du at finde en cykelstol til selve stellet skal du kigge på de cykelstole der hedder: Bobike GO Carrier/frames og vælge frames ved bestilling.

Lækre barnestole i de flotteste farver

Er du til den klassiske sorte cykelstol vil det glæde dig at vide at Bobike har lavet en sort barnestol i alle modeller.

Dog er Bobike også rigtig glade for farver og du vil kunne finde en: Rød cykelstol, en blå cykelstol, en olivengrøn cykelstol, brun cykelstol og en turkis cykelstol. Bobike er hele farveskalaen igennem og har valgt lækre farver der passer til stort set alle cykler.

I 2018 udgav Bobike en ny serie cykelstole i flotte pastelfarver. De har derudover valgt at opkalde cykelstolene efter lækkerier som masmellow og pink cotton candy. På den måde bliver børnestolene meget mere fasinerende og det giver dem en dejlig personlighed.

Bobike GO cykelstole fås i følgende farver: Lyserød, mint grøn, lys grå, mørk grå og pastel gul. Virkelig lækre farver til skønne cykelstole.

Cykelstole med matchende cykelhjelme

Som noget helt fantastisk har Bobike valgt at lave cykelhjelme der matcher deres cykelstole. På den måde er du sikker på at få en god cykelhjelm der beregnet til cykelstole.

Cykelhjelme der er beregnet til børn i cykelstole, er oftest mere i runde i nakken, så børnene ikke kommer til at sidde foroverbøjet. Derudover de dejlig lette og luftige og lever op til de krav der i dag er til cykelhjelme.

I de fleste af Bobikes cykelstole er der lavet en “udskæring” eller en fordybning i stolen, så der er plads til selve cykelhjelmen. Det er rigtig smart fundet på, for på den måde har du mulighed for at bruge alle slags cykelhjelme til Bobikes cykelstole. Du er derfor ikke tvunget til at skulle ofre i en ny cykelhjelm den dag der skal vælges en ny cykelstol.

Desværre har Bobike, som det ser ud nu, kun valgt at lave hjelme der matcher de cykelstole med de mørke farver. Men vi håber og forventer at der nok skal komme nogle hjelme der matcher de nye pastelfarvede cykelstole.

Se udvalget af cykelhjelme lige her: Bobike cykelhjelme

Sikre cykelstole

Hos eCykelhjelm sætter vi en store ære i at finde de sikreste cykelstole, så du med ro i sindet kan bestille din nye cykelstol uden at være bekymret for sikkerhed eller kvalitet.

Har du spørgsmål til cykelstolene på vores side er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Du skal føle dig sikker når du handler hos os.