Bern

Bern cykelhjelm - Mode og sikkerhed i højsædet

En Bern cykelhjelm er ikke bare en cykelhjelm som alle de andre på markedet. Når du investerer i en hovedbeskyttelse fra Bern ifører du dig en livsstil, der udstråler handling, styrke og sikkerhed. Bern er i al sin enkelthed lidenskab for sporten og et dybtfølt engagement i at levere det bedste og mest cool til skatere, snowboardere, skiløbere, cyklister og wakeboardere på vandet. Og du køber derudover en hjelm, der er udviklet til at kunne modstå udfordringer fra alle årstider med All Season hjelme, der passer til hver enkelt rytters individuelle personlighed og stil.

Den aktive sportsglade mand og kvinde er omdrejningspunktet i alle Berns produkter. Det er Berns mission at levere lige nøjagtig de produkter, som action sportsudøverne efterspørger – inden de overhovedet ved, hvad præcis det egentlig er, de efterspørger! Med nye design, moderne teknik og produktudvikling har Bern markeret sig som en af de absolut stærkeste producenter på markedet for cykelhjelme, skaterhjelme og alt derimellem. Alle Berns produkter er designet til at forbedre din præstation, øge din komfort, kvalitet, stil og i hele taget den samlede oplevelse af at gøre netop det, du elsker at gøre.

Bern cykelhjelm er drevet og udviklet af folk, der selv er entusiastiske sportsudøvere. Det er et hold af mennesker, der er samlet i teamet, netop fordi de værdsætter og forstår det miljø, integritet, lidenskab, som de arbejder for at gøre til en sikker sport og livsstil hver eneste dag. 

Maksimal komfort og i enkelt superdesign

Bern cykelhjelm er indbegrebet af action og aktiv livsstil. Du finder ingen anden hjelm på markedet, der er så strømlinet og tilpasset til sporten. Modsat de fleste andre producenter er Bern hjelmen oftest i et enkelt design, der lægger vægt på kvalitet, mens der er lagt knap så meget vægt på de sprudlende mønstre og barnlige farver. Med Bern har du en hjelm på hovedet, der udstråler kvalitet og seriøsitet fra inderst til yderst. Sikkerheden er det vigtigste for Bern. Hjelmen er i letvægtsklassen, og den overholder alle internationale standarder i forhold til den nødvendige EN1078-godkendelse i Europa. Den tynde hovedskal er foret med et behageligt EPS skumindlæg, der sørger for maksimal komfort. 

Når vi taler om hjelme til skiløbere på pister og off pister er der flere farver at vælge imellem i udvalget. Det skyldes, at der er et ekstra sikkerhedshensyn i sneen, som hvis uheldet er ude, kan betyde, at en tilskadekommen skientusiast skal findes i sneen, og hvor redningsfolk derfor har nemmere ved at spotte den tilskadekomne, hvis hjelmen har en tydelig farve.

Bern cykelhjelm har som en af de eneste på markedet en hue, der kan sættes i hjelmen indvendigt, og som dækker ører og nakke bedre, når vejret bliver uregerligt, koldt og klamt. På enkelte af modellerne kan huen også sættes på ydersiden, så din cykelhjelm får en helt anden fremtoning og fremstår individuel og sjov. Der er ikke nogen svagere sikkerhed med en hue eller hat inden i eller uden på cykelhjelmen. Skallen er ligeså stærk som uden det ekstra tilbehør, så det er helt op til dit eget temperament, om du har lyst til at iføre dig den slags tilbehør. 

Bern cykelhjelm – skabt af udøveren for udøveren

Dennis Leedom er en ivrig skiløber biker, snowboarder og park skater, og det var den grundlæggende interesse og kærlighed for fart, spænding og fri livsstil, der fik ham til at grundlægge virksomheden bag Bern cykelhjelm i Massachusetts i USA tilbage i 2004. Dennis Leedom havde ved selvsyn – og mange skrammer og blå mærker konstateret, at det er absolut nødvendigt med beskyttelse på kroppen og især hovedet. Derfor gjorde han det til sin mission at øge bevidstheden hos udøverne om at bruge cykelhjelm eller skaterhjelm, eller hvad end sport det drejede sig om. Men han var ikke begyndt fra bar bund. Helt tilbage fra 1987 arbejdede han for andre virksomheder i USA, der udviklede hjelme til skisport, og her gjorde han sig bemærket med sine modeller, der var med til at skabe trends inden for sportshjelme.

Det var en passion, han ikke kunne slippe. I 2004 samlede han en gruppe engagerede partnere, og sammen gik de i gang med at udvikle visionen om Bern cykelhjelm: Den grundlæggende idé var de helt enige om – nemlig at give action-sports entusiaster en hjelm, der kan tilpasses til alle årstider. Og så begyndte historien for alvor om Bern cykelhjelmen. Dennis og hans team af primære udviklere af Bern cykelhjelm, Bruce Wilson, Adam Godwin og Josh Walker – byggede en 500 kvadratmeter stor lade ved siden af ​​hans hjem, for at udvikle forretningsplanen på den mest nærliggende måde – nemlig at teste hjelmene grundigt selv, inden den blev sat i salg.

Da den sikkerhedsmæssige side af Bern cykelhjelm var kommet på plads, gik jagten ind på at finde den helt rigtige designer og PR-mand, der kunne bringe hjelmen det sidste stykke vej ud til de ventende forbrugere.  Imens rejste Dennis Leedom Jorden rundt for at besøge de førende fabrikanter for at sikre den sidste del, inden den egentlige produktion kunne sættes i gang. Efter flere lange ture til Kina, besluttede Dennis at vælge en plast fabrik der på grund af virksomhedens integritet, et fælles værdisæt og naturligvis produktionsmulighederne. Resten er historie, eftersom Bern cykelhjelm blev lanceret til detailhandlen på et stort forhandlershow i september 2005. 

Derudover har Bern også specialiseret sig i andre tilbehør som knæ- og albuebeskyttelse til skatere, høretelefoner til musikelskere på cyklen, flaskeåbnere på cyklen, kasketter, hoftebeskytter, rygbeskytter, T-shirts og meget mere.