Krank

Reservedele – krank

En smidig cykeloplevelse er tæt forbundet med at samtlige komponenter fungerer optimalt; dette gælder især kædesystemet og dets tilhørende krank. Krankboks er nemlig den del hvor pedalerne og cykelkæden sidder. For at man overhovedet kan cykle er det essentielt at have en krankboks, også hvis den er slidt op, kan det være en god ide at få den udskiftet. Hvis du står og mangler en kvalitets krankboks eller tilhørende reservedele, har vi hos eCykelhjelm lige hvad du mangler.

I denne kategori findes alt inden for krank-reservedele, såsom kranklejer, krankboks og kranksæt. eCykelhjelm tilbyder et hav af sortiment fra Elvedes, Mixbike, ProWheel og øvrige mærker.

ProWheel er særlige specialister i kranksæt og krank-reservedele. Firmaets motto lyder på aldrig at producere ikke-perfekte varer. Så hvis du vælger kranksæt fra ProWheel kan du være sikker på et konkurrencedygtigt produkt til en rigtig fin pris.

Hollandske Elvedes har siden 1965 leveret kvalitetsprodukter inden for cykel-branchen. De går meget op i kvalitet hvor de samtidigt holder prisen i bund, netop derfor er deres varer til at finde på vores side.

Mixbike har længe været på det danske cykel-marked, og har altid leveret kvalitets reservedele. 

Vi er særlige opmærksomme på forbrugerens oplevelse, derfor formår vi at levere formidable varer til de bedste priser på marked, og med hurtig levering. Ydermere for at gøre køberens oplevelse endnu bedre, yder vi en konkurrencedygtig service, så køberen trygt kan handle hos os!

eCykelhjelm er en dansk e-mærket webshop med tusindvis af glade kunder. Så tøv ikke, slå til i dag!