Godkendte cykellåse

Forsikringsgodkendte cykellåse

I denne kategori finder du et fantastisk udvalg af forsikrings godkendte cykellåse. Udvalget af godkendte låse består af følgende: godkendte bøjlelåse, godkendte ringlåse, godkendte foldelåse, samt godkendte kædelåse.

Derfor bør du vælge en forsikringsgodkendt cykellås

Når du har en forsikringsgodkendt cykellås er du godt dækket ind hvis du, på trods af at du har husket at låse din cykel, alligevel skulle risikerer at få den stjålet. Dit forsikringsselskab vil kunne give dig en større erstatning end hvis du har en lås der ikke er forsikringsgodkendt.

Når du køber en godkendt cykellås får du et låsebevise med på at din cykellås, så du kan bevise at låsen er sikkerhedsgodkendt. Beviset skal du vise dit forsikringsselskab hvis din cykel bliver stjålet. Det er derfor utrolig vigtigt at du altid har det bevis liggende gemt et sted.

Køb din godkendte cykellås hos eCykelhjelm.dk

Vi har gjort en ekstra indsats for at finde de bedste godkendte cykellåse. Udvalget er ikke det største, men dog det sikreste.

Har du en dyr cykel bør du vælge en godkendt lås

Er du en der går op i cykelsport og har du en dyr racercykel, eller en dyr pendler cykel du bare elsker at cykle på, så bør du investerer i en forsikringsgodkendt cykellås.

Godkendte cykellåse er selvfølgelig egnet til alle slags cykler, men jo mere din cykel er værd, jo mere er din cykel desværre også værd for cykeltyve.

De seneste par år er der sket et fald i antallet af stjålne cykler, men det betyder ikke at du kan lade din cykel stå ulåst. Især i storbyerne bliver der stjålet mange cykler og der er desværre et stort marked for stjålne cykler i udlandet.

Husk derfor ALTID at låse din cykel, også selvom du bare skal et hurtigt smut ind og handle. Man ved aldrig hvornår en cykeltyv slår til.

Forsikringsgodkendte cykellåse i flere forskellige udgaver

Der er sket en stor udvikling indenfor låse og man kan idag få godkendte cykellåse i mange forskellige udgaver. Du kan få godkendte kædelåse med kode, godkendte foldelåse, og godkendte ringlåse.

Hvis du bedst kan lide cykellåse til fastmontering bør du kaste blikket på den godkendte ringlås i denne kategori. Fastmonterede låse er utrolig praktiske da du altid har din cykellås lige ved hånden når du skal bruge den.

En anden smart godkendt lås er Trecocks foldelås. Foldelåse er en ny og innovativ teknik der yder den størst mulige sikkerhed. Foldelåse kan sættes i en holder der monteres på cykelstellet, så du efter brug blot folder låsen sammen og sætter den i holderen. På den måde fylder låsen ikke særlig meget på din cykel under kørsel.

De fleste vælger kædelåse til deres cykler da den tykke kæde giver en ekstra tryghed. En kædelås er samtidigt er super nem at smide i tasken efter brug. I denne kategori kan du blandt andet finde sikkerhedsgodkendte kædelåse fra Treclock.

Som du kan se er der godkendte låse til enhver smag. Vi håber der ligeledes er en lås der falder i din.