Grå cykelhjelm

Nogle mener, at farven grå er den kedeligste, der findes. Den er trist, forudsigelig og temmelig anonym. Det kan der jo nok være noget om, men en grå cykelhjelm kan alligevel være det rigtige for de cyklister, der ikke har behov for at skille sig ud i vrimlen, men hviler i sig selv.

Den grå farve er jo også som bekendt den velvalgte farve, når det handler om at matche det tøj, man har på til cykelturen. Og det behøver bestemt ikke være et kedeligt outfit, der passer til den grå, for netop den farve passer til stort set alle farver – spørg bare modespecialisterne. Man behøver jo ikke bære et gråt jakkesæt eller kjolesæt, og så tage den grå hjelm på hovedet samtidig.

Den grå cykelhjelm er til den selvsikre person

En grå cykelhjelm udtrykker stil, maskulinitet og afslappet livsstil, og man behøver slet ikke være et kedeligt menneske, der er klædt i gråt, for der kan være masser af liv og kreativitet under hjelmen. Du kan sagtens være farverig i både tøj og personlighed, og hvis du absolut gerne vil gøre lidt ud af den grå, kan du blot vælge en hjelm med mønster og flere farver på.