Cykelsadler til mænd

Cykelsadler til mænd

En cykelsadel er ikke kun en cykelsadel som det var engang hvor man ofte kom hjem med en øm bagdel.

I dag har du mulighed for at finde lige præcis den cykelsadel der passer til dig og dine behov. Hos eCykelhjelm.dk har vi et stort udvalg af cykelsadler til mænd både til city/daglige cykelture, MTB, race, landevejskørsel. Valgmulighederne er store.

På vores hjemmeside vil du finde et stort udvalg af forskellige cykelsadler til mænd med forskellige polstringer og udformninger.

Bike Attitude ved hvad mænd vil have!

Bike Attitude er kendt for deres altid store kvalitet og for at lytte til cykelrytterens krav og behov til valg af cykelsadler.

Hvad enten du ønsker en cykelsadel til en daglig cykeltur med en virkelig god polstring og udformning eller du skal køre på højt plan og ønsker en lidt lang sadel med en knap så blød polstring, vil du helt sikkert finde den perfekte sadel i vores udvalg fra Bike Attitude.
 

San Marco har sans for at skabe lækre cykelsadler

Fra det populære San Marco har vi ligeledes et stort udvalg i cykelsadler. Også her er kvalitet og cykelrytterens behov vægtet højt. På vores hjemmeside vil du altid kunne finde en sadel med en blød polstring eller mindre blød polstring, lang smal eller en bred model der lever op til dine krav og behov.

Sæder med polstring gør cykelturen endnu bedre 

Føler du dig bedst tilpas i en cykelsadel til mænd med en god polstring går du aldrig forkert med en sadel med gel polstring. Gel polstringen giver en fantastisk god og blød sæde, da du ikke kan trykke denne polstring flad. 

Langt de fleste cykelsadler med gel polstring har desuden en fordybning/hul bagerst i midten af sadlen der giver ekstra god beskyttelse til haleben og lænd.

Har du for eksempel haft brækket dit haleben, eller generelt har problemer med at cykle på grund af haleben eller lænd anbefales en cykelsadel med gel polstring.

Foretrækker du en ganske almindelig polstring i din cykelsadel får du også her en fantastisk blød og komfortabel sadel med virkelig høj kvalitet. 

Du har sikkert andre krav om en knap så blød polstring hvis du kører race, MTB eller landevejskørsel, men også her er kvaliteten helt i top.

Disse cykelsadler vil du naturligvis også finde på vores hjemmeside.

Cykelsadler til alle i din familie

Har du lyst til at tage familien med på en cykeltur eller måske en super dejlig cykelferie har vi selvfølgelige også et stort i cykelsadler til både junior og lillemor.

Det er jo vigtigt at hele familien sidder godt i sadlen når man skal på tur.

Sadelovertræk til mænd

Har du en cykelsadel til mænd og synes den er blevet lidt hård at sidde på, behøver du måske ikke kassere den, du kan få et super godt sadelovertræk med gel polstring og fordybning i midten til at sætte over din cykelsadel.