Giro Isode

Giro Isode

Isode er en kvalitetshjelm fra Giro er perfekt til dig, der elsker fart over feltet og vind i håret på cykelturen. Hjelmen er lavet udelukkende af de bedste materialer i et simpelt og sporty design, så du kan blive beskyttet på bedste vis. Giro har i mange år produceret og udviklet hjelme til professionelle såvel som amatørryttere, og hvis du elsker at suse afsted på din cykel vil du ikke fortryde købet af Giro Isode. Når du køber en hjelm fra Giro, er der ikke for mange dikkedarer og detaljer på hjelmen, som du ikke har brug for – du får udelukkende et produkt, der beskytter dig og giver dig en komfortabel cykeloplevelse.

På denne side kan du gå på opdagelse i de forskellige varianter af Isode-hjelme, og du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har afklarende spørgsmål – så vil vi sørge for, at du bliver guidet på bedst mulig vis, så du kan få fingrene i den helt rette hjelm, der matcher dig og dine behov.

Giro Isode - hjelmen med en hårdfør konstruktion der giver høj sikkerhed

Giro har mange år på bagen, og derfor ved de også, hvordan den perfekte cykelhjelm skal se ud til den eventyrlystne rytter. Med en forståelse for materialer og design, får du med denne hjelm en god kombination, der får dig til at se sporty ud, samtidig med at du er 100 % beskyttet mod slag, hvis uheldet skulle være ude. Giro ved, at nogle gange kan det mest simple design være vejen til maksimal sikkerhed, og det er lige netop, hvad du kan forvente af denne hjelm. Den har In-Mold-konstruktion, som betyder, at inder- og yderskal på hjelmen er smeltet sammen og limet. Det kan umiddelbart lyde som en mindre detalje, men det har faktisk stor betydning for hjelmens performance. Du får nemlig en hjelm, som vejer betydeligt mindre, end hvis den var limet sammen, og det giver højere komfort og en mere behagelig hjelm. Derudover er det også lig med højere beskyttelse, da hjelmen har sværere ved at gå i stykker under eventuelle styrt. Du bør altid vælge en hjelm med In-Mold-konstruktion, for din egen sikkerhed.

Hjelmen har desuden hele 22 ventilationshuller, som giver dit hoved luft under cykelturen. Det er særligt vigtigt, hvis du elsker at cykle for at få motion, for den rette ventilation under turen kan gøre en verden til forskel. Det bliver straks langt mere behageligt og komfortabelt at have en cykelhjelm på hovedet.

Justerbar størrelse for perfekt pasform

Hjelmen fås kun i onesize, men det betyder ikke, at du ikke kan få den perfekte pasform på hjelmen. De indvendige mål dækker 54-61 cm, men med det smarte Roc Loc fit-system, kan du med blot en hånd på få sekunder få den perfekte pasform. Du skal blot dreje på hjulet, der er placeret bagerst på hjelmen, og så indstiller hjelmen sig efter dit hoved. Det er både utrolig smart og nemt, men det betyder også, at du nemt kan låne hjelmen ud til andre, hvis du ikke selv skal bruge den. Nemmere bliver det ikke!

Vælg mellem 5 flotte farver

Giro Isode fås i fem forskellige farver, så du kan finde den helt rette model til dig. Hvis du ønsker en hjelm i en afdæmpet farve, kan du købe den i enten sort, hvid eller grå, men hvis du derimod elsker knald på farverne er rød og blå det oplagte valg for dig. Husk, det skader aldrig at købe en cykelhjelm i en prangende farve, da der er større chance for, at du vil blive bemærket i trafikken – og det er udelukkende en god ting.

Vælg MIPS for maksimal sikkerhed

Denne model fås også med integreret MIPS-teknologi, der betyder, at du er sikret på bedst mulig vis mod styrt. MIPS er en teknologi, det har taget mange år at udvikle, men det betyder i bund og grund, at hjelmen er udstyret med en bevægelig skal, der beskytter dig mod vinklende slag og stød. Det betyder dog ikke, at denne model ikke vil beskytte dig tilstrækkeligt – det er udelukkende dig, der bestemmer, hvilken variant der passer bedst til dig og dækker dine behov.

Har du børn? Husk cykelhjelmen til din guldklump

Hvis du har børn og ser frem til at kunne tage familiens mindste ryttere med ud og køre offroad, er det naturligvis vigtigt, at du også husker at købe en hjelm til dem. Først og fremmest sætter du et godt eksempel ved selv at bære en cykelhjelm, og det vil straks blive meget lettere at få børnene til at tage en på uden besvær. På vores side kan du heldigvis finde en række sikre og veldesignede cykelhjelme til børn, så de også kan blive beskyttet på bedst mulig vis. Vi anbefaler altid, at du tager dine børn med på råd, når deres cykelhjelm skal købes, så de selv kan være med til at bestemme model og farve – så bliver det straks en meget sjovere oplevelse, når posten leverer jeres nye hjelme.

Hvis du mangler en hjelm i et klassisk design med god beskyttelse og endda til en fornuftig pris, er Giro Isode absolut et godt valg til dig. Du får sublim kvalitet for pengene og en hjelm produceret af en virksomhed, der i mange år har udviklet og designet hjelme. Vi kan næsten garantere, at du ikke vil fortryde dit køb!