TSG

TSG hjelme

Her på siden kan du se vores store udvalg af cykelhjelme fra TSG. Firmaet er baseret i Schweiz og har en masse tidligere cykelryttere, skatere, snowboardere som en del af deres udviklingshold. TSG har i mange år været tæt forbundet med især skateboarding, hvor skateboard-legenden Tony Hawk gjorde flittigt brug af TSG. Det har givet TSG en kultstatus i mange miljøer med ekstremsport. Især deres TSG Evolution model er blandt deres mest populære modeller.

Med en TSG hjelm får du altså udover den vigtige beskyttelse af dit hoved også en stilren og cool hjelm.

Fokus på sikkerheden

Da TSG blev startet, var det sådan set fordi, at der ikke var noget ordenligt sikkerhedsudstyr på markedet. Derfor valgte stifterne af firmaet at lave det selv, og det endte med at blive en stor succes for TSG.

TSG blev stiftet med sikkerheden for øje, og sikkerheden er stadigvæk det vigtigste for
mærket i dag. Derfor kan vi fuldt ud anbefale dig, at du køber en TSG hjelm, hvis du er på udkig efter en hjelm,
der kan forbedre din sikkerhed på de danske veje.

TSG’s Evolution model er eksempelvis udviklet med henblik på sikkerhed ved sportsgrene som skateboarding, BMX og rulleskøjteløb.
Hjelmens low-fit design giver beskyttelse til hele hovedet, da den også går ned og dækker for slag på nakke, tindinger og pande.

Simpelt og stilrent design

Indenfor skateboarding er skaternes stil også en meget vigtig ting. Med det for øje satte TSG sig for at producere deres hjelme i et design, der både så fedt ud, men som også ydede den bedst mulige beskyttelse af skaterens hoved.

Nu hvor TSG for alvor er begyndt at bevæge sig ind på markedet for cykelhjelme, kan man se mange ens træk i deres tilgang til cykelhjelme.
TSG hjelme er nemlig uden tvivl blandt de mest stilede på markedet, og med en hjelm fra TSG kan den klassiske undskyldning om at ”det ser dumt ud at køre med cykelhjelm” hurtigt blive glemt.

En hjelm til flere formål

Hvis du kører på rulleskøjter, løbehjul eller BMX og tropper op med en klassisk cykelhjelm på, så vil du nok tiltrække dig et par sjove blikke. For en almindelig cykelhjelm passer ikke helt så godt til skatere og BMX-kørere, men det gør en hjelm fra TSG i den grad.

Gennem Tony Hawks legendariske status i skateboardmiljøet er TSG hjelme nærmest blevet et symbol for sporten. Du kan altså ved at skaffe dig en TSG hjelm både bruge den på din almindelige cykel, men også på BMX-cyklen, løbehjulet, rulleskøjterne eller skateboardet.

Så er du på udkig efter en stilren hjelm, der har fokus på sikkerheden og som kan bruges til flere forskellige formål, bør du overveje at anskaffe dig en hjelm fra TSG.
Hvis du har nogle spørgsmål til hjelmene fra TSG, må du meget gerne stille dem til os.


Hjelm-mærke der har skateren i fokus

TSG har i mange år produceret lette skaterhjelme der er særligt velegnet til lidt mere ekstreme aktiviteter. 

TSG har blandt andet lavet følgende modeller:

TSG Nipper Mini
TSG Nipper Maxi
TSG Evolution
TSG Evolution Solid Color
TSG Evolution Graphic Design

Har du spørgsmål ang TSG hjelmene, er du velkommen til at kontakte os.