Abus Viantor

ABUS Viantor

Drømmehjelmen er ikke længere end et klik væk. Denne fantastiske nyhed fra Abus er noget mange cykelryttere har sukket længe efter. Abus Viantor er nemlig en let og strømlinet cykelhjelm, der er perfekt for dig der godt kan lide en flot og stilren hjelm, samtidig med at den er luftig og sidder som den skal. Abus Viantor sætter en høj standard og man skal som konkurrent stå tidligt op hvis man skal lave kunsten efter. 

Viantor er en landevejshjelm med ActiCage teknologi der øger både sikkerhed og sørger bedre afkøling.

I udvalget nedenfor finder du en masse Viantor cykelhjelme i flere forskellige unikke farver. 

ABUS Viantor – innovativ hjelm til den spændingslystne rytter

Hvis du elsker at suse rundt på ujævne veje og stier, så er denne cykelhjelm lige noget for dig! Det er en spritny model fra ABUS – den anerkendte tyske cykelproducent, der har specialiseret sig i at udvikle hjelme til både professionelle såvel som amatørryttere. Viantor er en af de nyeste modeller i sortimentet, og du får et fuldkomment unikt design og overordnet set en innovativ hjelm, der ikke ligner nogen andre cykelhjelme på markedet. Hvis du gerne vil være først på teknologien og sikkerheden, skal du vælge denne hjelm. Hjelmen sætter helt nye standarder for, hvad en cykelhjelm bør kunne.

På denne side kan du opleve de forskellige varianter af modellen og læse detaljerede beskrivelser af alle varianter. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde dit køb! Husk, du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid vil hjælpe dig godt på vej mod at vælge den helt rette hjelm til dig selv eller til dit barn.

Let og luftig sportshjelm

Hvad end du er professionel rytter eller blot elsker at suse rundt på landevejene med høj fart og vind i håret, er denne model det rette valg for dig. Hjelmen er udviklet i et aerodynamisk design, der giver dig minimal vindmodstand, og In-Mold teknologi, der giver en meget let og sikker hjelm. Viantors yder- og inderskal er nemlig smeltet sammen, og ikke limet, som mange traditionelle hjelme, og det betyder, at hjelmens vægt holdes på et minimum, samtidig med at den beskytter dit hoved bedre, hvis du mod forventning skulle komme ud for et uheld i trafikken.

Designet er meget sporty, men samtidig enkelt og har mikset de bedste features fra en såkaldt urban hjelm og en traditionel hjelm. Hjelmen fremstår med rene linjer i designet, samtidig med at den er udstyret med et væld af lufthuller, der giver dig luft til hovedet på cykelturen. ABUS ved nemlig, at man nemt får pulsen op på cykelturen, og det betyder også, at man automatisk sveder. Men med de rette ventilationshuller får man en langt mere behagelig cykeloplevelse.

Plads til hestehalen

Hvis du er kvinde, kender du garanteret problematikken omkring, at der ikke er plads til hestehalen, når man har en cykelhjelm på hovedet. Det kan for nogle virke som et meget lille problem, men for mange er det et stort irritationsmoment. ABUS er en virksomhed, der altid har været særligt gode til at lytte deres kunders behov og ønsker, og derfor fås denne hjelm med et skræddersyet hul bagerst, hvor der er plads til hestehalen. Det giver for mange kvinder en meget bedre oplevelse.

Perfekt pasform til enhver rytter

Det er utroligt vigtigt, at en cykelhjelm sidder præcis, som den skal på enhver rytter for maksimal sikkerhed og komfort. Viantor er udstyret med Zoom Ace-justeringssystem, der ikke vil give dig hovedpine eller irriterende tryk, da hjelmen nemt og hurtigt tilpasses den enkelte rytter. Bagerst på hjelmen sidder en lille drejeskive, og denne sørger for, at hjelmen tilpasses hver enkelt person, der bærer hjelmen. Og den kan nemt justeres til en anden pasform, hvis du låner din hjelm ud til andre. Hjelmen er ydermere udstyret med almindeligt hagespænde, der gør hjelmen nem at tage af og på – der er med andre ord ikke for mange dikkedarer.

Hvis du køber ABUS Viantor, vil du hurtigt opdage, at det er en helt ny oplevelse at cykle i fuld fart på vejene med den rette hjelm. Du vil faktisk næsten ikke lægge mærke til, at du har en hjelm på hovedet – så kan du fokusere fuldt ud på din kørsel og have overskud til at optimere dine resultater på vejene.

Vælg mellem et væld af fede farver og forskellige størrelser

ABUS er også kendte for altid at designe deres hjelme i et væld af forskellige farver og farvekombinationer, så du kan finde den helt rette model, der matcher din personlige stil og smag og ikke mindst dit andet cykelgear. Du kan blandt andet købe hjelmen i en afdæmpet sort eller i gul, der i den grad vil gøre dig bemærket i trafikken – og det er udelukkende en god ting.

Selvom hjelmen kan tilpasses ethvert hoved, fås den i både medium og large, der dækker følgende mål: 54-58 cm og 57-62 cm. Hvad end du er kvinde eller mand, vil hjelmen passe til netop dig.

Husk cykelhjelmen og undgå alvorlige skader

Med de mange flotte, veldesignede og meget sikre cykelhjelme du finder på vores hjemmeside, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at købe en cykelhjelm og bruge denne, når du kører ud på vejene. Selvom du er overbevist om, at du er en stabil rytter, ved man aldrig, om andre mennesker i trafikken er ligeså. Derfor bør du altid bruge en cykelhjelm, så du er beskyttet på bedst mulig vis, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Så bliver du ikke en del af den kedelige statistik, der fortæller, at utrolig mange danskere hvert år må en tur forbi skadestuen, fordi cykelhjelmen er blevet hjemme, eller måske endda slet ikke er købt endnu.

ABUS Viantor er den perfekte hjelm til dig, der elsker et unikt design kombineret med maksimal beskyttelse. Hjelmen er derudover den rette hjelm for dig, hvis du ønsker en god ventilation til hovedet under cykelturen. Du vil ikke blive skuffet og vil hurtigt finde ud af, at alle dine forventninger til denne hjelm vil blive indfriet.