Lane-U fra Abus

Med en Abus Lane-U køber du dig en af de allermindste cykelhjelme, der overhovedet er produceret på markedet. Hjelmen vejer kun et kvart kilo – altså cirka 250 gram. Samtidig er Abus Lane-U præmieret for sit unikke design og høje sikkerhedskrav. Alt det har gjort Abus Lane-U til en af de mest populære cykelhjelme på gader og veje over det meste af verden – både blandt sportsfolk, motionister og helt almindelige cyklister, der bruger cykel og hjelm hver dag på arbejde, uddannelse eller fritidsaktivitet.

Abus Lane-U

Abus Lane-U er en model, der med sin bløde facon udstråler komfort og velvære.

Abus Lane-U er en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm, hvis pasform følger intet andet end hovedets facon. Hjelmen giver dermed en følelse af, at man ikke har hjelm på, da man ikke kan se den, når den sidder på.

100% komfort og stil i fokus

Skyggen er fjernet for at øge letheden af hjelmen, noget der giver god anledning til at bære sine yndlingssolbriller sammen med hjelmen, hvis man skal ud at cykle på en solskinsdag i byen. Hjelmen er en junior og voksen model, der har klassiske farver og farvekombinationer.

Lane-U modellen forsøger at sætte komforten i højsædet, og har dermed også en pude under hagen ved spændet for at forhindre den velkendte situation, hvor spændet klemmer fast om huden.

Abus Lane-U er et mix mellem den moderne runde hardshell cykelhjelm og en klassisk cykelhjelm, hvilket vil sige, at den opfylder krav for både den klassiske og moderne cykelhjelm og er en cykelhjelm, man ikke bliver træt af i længden.

Lane-U specifikationer

Specifikationerne og fordelene, som denne cykelhjelm har, er utallige. Hjelmen er formet i et hårdt skummateriale, der sikrer sikkerhed og komfort på den samme tid. Ligger man umiddelbart i mellem to hjelmstørrelser, skal man ikke fortvivle. Hjelmen har selvfølgelig en skruemekanisme bagerst, som gør det muligt at justere hjelmen efter ens egen hovedform og størrelse.

Hjelmen har derudover nogle store lufthuller, der gør at man på intet tidspunkt vil føle utilpashed, fordi hjelmen er for varm. Lufthullerne har et net under sig, som gør at blade og andet ikke får kontakt med hovedet, og dermed holder det snavs væk.

En detalje, som man cykelhjelme ikke er udstyret med, er en refleks på selve hjelmen. Det er en detalje, som kan gøre hele forskellen, da den skaber opmærksomhed på lang afstand, noget som forbereder den øvrige trafik på at tage sine forhold omkring cyklisten.

Den ideelle hjelm til den moderigtige kvinde

Hjelmen er ideel for kvinden, som kommer cyklende på sin damecykel med tilhørende cykelkurv. Er man på vej til en brunchaftale, og har lidt pænere tøj og halstørklæde på, er der ingen fare for, at man bryder den gode stil med en Abus Lane-U hjelm. Hjelmen er fladere bagerst, noget som gør, at man nemt kan have et tørklæde på og stadig vil kunne bevæge sig, og se sig for.

Det er dig der er i fokus

Som navnet indikerer med sit ”U” er hjelmen en hjelm, der favoriserer ”dig” og man kan dermed være sikker på, at man får indfriet sine behov med denne cykelhjelm.

Hjelmen kommer i flere forskellige farver, både farver, der lyser op, men også farver som hvid og sort, som kan kombineres på flere måder.

Hjelmene med mønster giver et mere personligt udtryk og er et godt valg, hvis man gerne vil skille sig ud fra mængden.

Sikkerheden er i top med en Abus Lane-U. Den er godkendt på alle internationale niveauer og krav om sikkerhed, og den har endda to ekstra reflekser, der både kan ses bagfra og fra begge sider. Abus Lane-U er desuden lavet af to dele indvendigt og udvendigt, så cykelhjelmen giver optimal beskyttelse og stød absorbering, hvis der skulle ske et styrt eller en ulykke. Når du tager din nye Lane-U hjelm i brug, skal du skrue på et spænde i nakken, der får hjelmen til at sidde helt tæt på hovedet uden at stramme. Sørg for at remmene fra hagen går i et Y omkring ørerne, og remmen skal sidde cirka en-to centimeter fra hagen, så du undgår, at huden kommer i klemme, når du lukker spændet.