Reference: Casco Roadster
NEDSAT
-100,00 KR
Cykelhjelm Casco Roadster Cykelhjelm, Olive

Fra Casco

Casco Roadster Cykelhjelm, Olive

Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm, der vil gøre dig bemærket i trafikken, er denne hjelm det perfekte match til dig. Hjelmen er designet i et flot urbant design, der ikke ligner en traditionel cykelhjelm. Dette kombineret med dens unikke glansfulde farve, vil give dig en hjelm, der... (Læs videre)

Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm, der vil gøre dig bemærket i trafikken, er denne hjelm det perfekte match til dig. Hjelmen er designet i et flot urbant design, der ikke ligner en traditionel cykelhjelm. Dette kombineret med dens unikke glansfulde farve, vil give dig en hjelm, der ikke ligner de fleste, og det er udelukkende en god ting, når man som cykelrytter gerne vil bemærkes af medtrafikanter.

Hjelmen kan købes i hele fire forskellige størrelser og er udstyret med et smart justeringssystem, der gør det muligt at finde den helt rette pasform på blot få sekunder. Hjelmen er desuden udviklet med en ekstra tyk skal, for maksimal beskyttelse, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Denne hjelm er det perfekte match til dig, der er på udkig efter en cykelhjelm, der ikke minder om en traditionel model, men også giver dig maksimal beskyttelse og komfort. 

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 799,00 KR

699,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Fra Casco Roadster Cykelhjelm, Sort
  • Casco Roadster Cykelhjelm, Hvid
  • Casco Roadster Plus Cykelhjelm,
  • Casco Roadster Cykelhjelm, mat sort
Farve Oliven
Model Roadster
Mærke Casco
Stil Urban
Størrelse Small 50-54 cm , Medium 55-57cm, Large 58-60 cm, X-Large 60-63 cm
Hagespænde Ja
Reflekser Reflekslinier på toppen

ANBEFALEDE PRODUKTER