Abus Scraper V.2 cykelhjelme

Den optimale cykelhjelm anno 2015 er den moderne hardshell cykelhjelm, der udtrykker stil, statement og sportslighed på samme tid. Abus Scraper v.2 er netop en sådan hjelm, og det er ikke forkert at definere den som det helt rigtige valg, hvis man vil have en smart cykelhjelm. Abus, som er den tyske producent af sikkerhedsudstyr, der står bag Scraper modellen, er kendt for at prioritere sikkerhed og kvalitet. Sikkerhed og kvalitet er også kerneelementerne i alle deres produkter udover at sikre en moderigtig hjelm til kunderne.

Sikkerhed frem for alt

Scraper modellen, er en urban og smagfuld cykelhjelm, der fås i et utal af farvekombinationer, som kan sætte farve på hverdagen. Det, der kendetegner valget af cykelhjelme i øjeblikket er, at de skal formå at få kvalitet, sikkerhed og stil til at gå op i en højere enhed.

Scraper modellen fra Abus er sikkerhedsgodkendt efter danske standarder og har derfor alle forudsætninger for at sikre cyklisten i en travl rush-hour i den indre by, eller når man bliver overhalet på landevejen en mørk efterårsaften.

Abus hjelmen er udstyret med elementer, der efterhånden er en selvfølge for en kvalitetshjelm – elementer som hjul til justering bag på hjelmen, ventilationshuller, en skygge til solskinsdagene og en rem, der sikrer at hjelmen sidder, som den skal.

En multifunktionel hjelm

Scraper modellen har mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges i flere sammenhænge end som cykelhjelm. Hardshell kategorien, som Scraper modellen tilhører har længe været populær blandt BMX-, skateboard- og rulleskøjtende brugere, og den egner sig til det urbane miljø, hvor hjelmen skal være casual, men sikker. Farverne, som Scraper modellen kommer i, har et moderne touch og er sammensat på en måde, der giver kant og adskiller sig fra andre cykelhjelme i samme kategori.

Hjelmen har en mat finish, noget der bidrager til at højne det luksuriøse udtryk, som hjelmen i forvejen har. Hjelmen er ikke bare en hjelm, det er en smart hjelm, som er gennemtænkt og gennemtestet.

Praktiske funktioner

Bruger man hjelmen i byen, når man står på skateboard, eller cykler på BMX, har man ikke en følelse af at blive tynget ned, da hjelmen følger hovedets form. Formen på hjelmen giver ekstra beskyttelse til baghoved og nakke, noget der er utrolig vigtigt, for at undgå skader, hvis man skulle falde på betonen, som mange skaterparker består af. 

Match hjelm med dit barn

Scraper hjelmen fra Abus kommer i en voksen og en børnevariant, noget der giver anledning til at overveje, om man vil matche sin hjelm med barnets. At have matchende modeller, gør at hjelmene er nemme at holde styr på, og man undgår samtidig børnenes interne diskussioner og misundelse over søsterens eller broderens anderledes hjelm. En hjelm som denne til mini-prinsessen kan gøre det til en leg at cykle rundt på gaden, og man sikrer sig som forælder et sikkert barn i trafikken.

Vil man da matche cykelhjelm med sin prinsessedatter, kan man som mor eventuelt gå efter en mere neutral og ”voksen” prinsessefarve, som denne røde Scraper-variant og dermed have matchende cykelhjelme.

Scraper hjelmene fra Abus er det helt rette valg


Abus skaber kvalitetsbevidste cykelhjelme i skrappe neon farver, der skaber bedre synlighed i trafikken. Scraper hjelmenes pasform er helt unik og hjelmene har et moderne og enkelt design. Scraper er fremstillet med en hård ABS ydreskal, der sikrer dit hoved på den helt rigtige måde.

Abus Scraper V.2 er både til både børn og voksne


Abus Scraper Kid V.2, er solide skaterhjelm, med et robust indre og et sejt ydre. Scraper Kid V.2 er en meget populær hjelm blandt børn. Abus Scraper V.2 til voksne er det perfekte balg, hvis du køre på BMX, skateboard eller rulleskøjter. 

Ej hvor er det bare nuser!


Som et nyt tiltag har Abus lavet smart redesign af den efterhånden populære Scraper model. Hvis ikke det kan glæde de cykelglade juniorer, så ved vi ikke hvad kan! Nu er det er nemlig muligt at få den populære Scraper med Nuser motiver. Du kan blandt andet få 2 forskellige Scraper V.2 kid hjelme med Nuser motiver, samt 2 voksen/juniorer udgaver med 2 forskellige Nuser motiver. Der er ikke et øjet tørt her på kontoret - for vi elsker det simpelthen!