Mest solgte i kategorien

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt


betalingskortAbus S-Force Pro

Abus S-Force Pro er serie af cykelhjelme fra Abus. Kendetegnende for dem er, at det er allround cykelhjelme, der både kan bruges til hverdag og til at dyrke motion. Hjelmene har betegnelsen “pro”, fordi det er hjelme, der er så gode, at de bruges af professionelle sportsudøvere. Det er kvalitetshjelme, som er det oplagte valg at bruge til et sportsløb, uanset om det er på mountainbike, landevejscykling eller på rulleskøjter. Abus S-Force Pro indeholder ZoomPro, som er et system, der gør det muligt at tilpasse og justere hver enkelt cykelhjelm, så den kommer til at passe dit hoved perfekt.

Abus S-Force Pro - en professionel cykelhjelm

Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm, der er så god, at den er et af de professionelles foretrukne valg, bør du vælge en Abus S-Force Pro.

En Abus S-Force Pro er en seriøs cykelhjelm, som er udviklet til brug af professionelle ryttere på både landevej og i terræn. Dette skyldes deres gode kvalitet samt deres høje sikkerhedsniveau, gode reflekser, vaskbare og udtagelige puder samt behagelige stropper, som er med til at sikre god komfort kombineret med god sikkerhed.

De opfylder CE-norm 1078 sikkerhedskravene til cykelhjelme og er testet og godkendt hos TÜV, som er et af de største testinstitutter i Europa.

Nem justering og tilpasning med ZoomPro

Det er altafgørende, at en cykelhjelm kan tilpasses dit hoved. Dels er dette med til at øge din sikkerhed, men det er også med til at øge komforten væsentligt. Sikkerheden øges, fordi det sikrer, at hjelmen forbliver, hvor den skal, og at den ikke flytter sig ved styrt, sammenstød eller påkørsel. I sidste ende kan dette have betydning for, om du kommer alvorligt til skade eller ej.

For komforten betyder mulighederne for tilpasning, at det bliver langt mere behageligt at anvende cykelhjelmen, når den sidder til. Hvis den sidder løst eller rykker sig rundt under brug, bliver den et forstyrrende og generende element.

At Abus S-Force Pro kan justeres, skyldes dens ZoomPro system, hvilket desuden er de professionelles foretrukne valg.

Ventilation i højsædet

En af de ting, der, udover mulighederne for justering og tilpasning, er fokuseret på i udviklingen af S-Force Pro, er ventilation. Denne funktion er nemlig vægtet højt, hvilket betyder, at der i hjelmen findes et optimeret luftindtag og god afkøling. Det skabes via i alt 27 luftkanaler, hvoraf 14 kanaler tager luft ind, 12 kanaler lukker luft ud og én lang kanal forbinder disse to.

Det gør S-Force Pro behagelig at have på, ligesom det forhindrer en brændende varm cykelhjelm, hvis man bruger hjelmen under høje temperaturer, høj intensitet eller på lange og stejle stigninger.

Aftagelig skærm

Abus S-Force Pro indeholder en aftagelig skærm, som du kan på- eller afmontere efter lyst og behov. Den gør det behageligt at cykle i høj solskin, når det regner eller sner, men den kan også bruges til at beskytte mod mudderstænk. Det er især vigtigt, hvis man bruger hjelmen, mens man cykler i beskidt og vådt terræn, hvor der er chance for, at der sprøjter mudder eller beskidt vand op i hovedet. Dels er dette ubehageligt for øjnene, men det kan også være farligt, fordi det kan betyde, at du vælter eller kommer til skade på anden vis.