Giro Quarter FS

Giro Quarter FS

Giro Quarter er en eftertragtet hjelm takket være hjelmens flotte runde design, samt utrolig gode pasform. Giro Quarter FS fremstilles med og uden MIPS. 

Giro Quarter FS – komfortabel og sikker urban cykelhjelm

Hvis du er på jagt efter en cykelhjelm i et fedt og urbant design der samtidig giver dig maksimal beskyttelse, er du kommet til det helt rette sted. Denne hjelm fra Quarter FS er produceret af den anerkendte virksomhed Giro, der i mange år har specialiseret sig i at designe cykelhjelme der kombinerer flot design og sikkerhed i topklasse. Hjelmen fås i et væld af forskellige farver, så du kan finde lige netop den variant, der passer bedst til dig og din personlige stil. Hjelmen er ideel til dig, der elsker at suse på de ujævne veje i skoven på din mountainbike, men også til cyklister, der blot skal fra A til B i hverdagen og har brug for en smart og beskyttende cykelhjelm i storbytrafikken.

På denne side kan du opleve de forskellige varianter af Giro Quarter FS. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller leverings- og betalingsbetingelser.

Let og behagelig hjelm til storbyrytteren

Med Quarter FS-hjelmen fra Giro er du garanteret en yderst komfortabel hjelm, der vil sidde perfekt på dit hoved. Du vil næsten tro, at hjelmen er speciallavet til netop dig. Hjelmen er lavet med en hård og let ABS-skal for optimal sikkerhed og ekstra komfort. Du finder ydermere svedabsorberende puder, der er nemme at udskifte og justere, så hjelmen får den helt optimale pasform til dig. Hjelmen er ydermere udstyret med EPS-liner med polyuretan belægning, der beskytter mod daglig slitage og giver den en utrolig lang levetid.

Alt i alt er denne cykelhjelm lavet i højeste kvalitet, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Det giver dig en yderst behagelig hjelm, men også fuld beskyttelse, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Vælg mellem 3 forskellige størrelser

Cykelhjelmen fås i tre forskellige Super Fit-størrelser, så du har mulighed for at finde den helt perfekte størrelse til dig. Størrelserne dækker small, medium og large med følgende mål: 51-55 cm, 55-59 cm og 59-63. Det er langt fra alle hjelme, der fås helt op i 63 cm, og derfor kan du roligt købe denne hjelm, hvis du tidligere har haft svært ved at finde en hjelm, der passer til dig.

Hjelmen er ydermere udstyret med 8 ventilationshuller, der giver dig ekstra luft til hovedet under cykelturen. Så slipper du for at møde op på arbejde med sved rendende ned i panden.

Fås også med MIPS for maksimal sikkerhed

Denne model fra Giro fås også med integreret MIPS, som øger sikkerheden yderligere og beskytter dit hoved på bedste vis mod slag. MIPS er en forkortelse for Multi-Directional Impact Protection System, så med andre ord beskytter teknologien mod flervinklede stødpåvirkninger af hovedet. Rigtig mange års forskning ligger forud for denne teknologi, der kombinerer hjernens egen beskyttelse og MIPS, så dit hoved beskyttes bedre mod skråvinklede slagpåvirkninger. Dermed ikke sagt at denne variant, du finder på denne side, ikke kan beskytte dig, men hvis du ønsker den bedste og sikreste teknologi, skal du købe hjelmen med integreret MIPS-teknologi.

Urbant design til den modebevidste

Denne hjelm er lavet i et unikt og urbant design til dig, der gerne vil være moderigtig og ikke synes, en traditionel cykelhjelm matcher din stil og personlige smag. Du kan vælge at købe hjelmen i en afdæmpet farve som sort eller i en mere prangende model i eksempelvis turkis – det er udelukkende dig, der bestemmer. Men én ting er sikkert – du køber ikke en traditionel cykelhjelm, men derimod en cykelhjelm, der vil fuldende looket, når du suser rundt i storbyen.

Lad bilen stå, og hop op på cyklen

Rigtig mange danskere har svært ved at hoppe op på cyklen om morgenen, hvis bilen holder i garagen. Men der er mange gode grunde til at låse cyklen op og få vind i håret, for du får automatisk mere motion ind i din dagligdag, samtidig med at du sparer penge på benzin. Det er altså ren win-win for dig. Og husk, det er naturligvis helt okay at køre afsted i bilen de dage, hvor praktiske ting og sager ikke kan klares på cykel. Men der er ikke længere nogen undskyldning, for nu kan du nemlig købe en flot og veldesignet cykelhjelm, som du vil føle er både komfortabel og rar at have på, samtidig med at du vil føle dig utrolig godt tilpas med at bære en cykelhjelm – også når du ikke er vant til det.

Høj kvalitet, der er værd at betale for

Giro har i mange år udviklet cykelhjelme til professionelle såvel som amatørryttere, og de er særdeles gode til at kreere hjelme, der kombinerer flot design med høj sikkerhed. Du kan altid være sikker på at få en hjelm ind ad døren med posten, som er lavet i de bedste materialer, der både giver god komfort, fordi hjelmens vægt holdes på et minimum, men i den grad også en hjelm, der beskytter dig i trafikken. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at købe en cykelhjelm til både dig selv og dine børn.

Du skal købe Giro Quarter FS, hvis du mangler en hjelm, der er perfekt til dig, der skal suse rundt på vejene i storbyen. Og husk, du også kan købe hjelmen med integreret MIPS-teknologi, der beskytter dit hoved mod vinklende slag og stød.