Cykelanhængere og cykeltrailere

Cykelanhængere og cykeltrailere

Anhængere og trailere til cyklen er blevet et kæmpe hit og kan bruges til utrolig mange ting. Hos os kan du kan f.eks. finde smarte børnetrailere hvor du kan fragte børnene til og fra børnehave/skole. Du kan også finde smarte cykelanhængere med indbyggede tasker der passer perfekt til din cykelferie. Eller finde fine børnetrailere/joggere hvor du kan have børnene med ud på løbeturen. Se mere i udvalget nedenfor.

Hos eCykelhjelm vil du kunne finde de bedste og billigeste cykelanhængere, samt cykeltrailere på markedet. Sikkerhed er et must og trailerne skal være af god kvalitet så du ikke skal være bekymret for dine børns sikkerhed.

Er du på udkig efter en ny cykeltrailer - her er hvad du skal kigge efter:

Hvis du er på udkig efter en børnetrailer er det især vigtigt at du kigger efter om traileren har de rigtige godkendelser. For at være godkendt som børnetrailer skal traileren have følgende godkendelse: EN 1888. Hvis børnetraileren også kan bruges som barnevogn/klapvogn, så er det vigtigt at den også er godkendt som klapvogn: (NS-EN 15918:2011+A1:2013).

Det er dejligt at finde et godt tilbud, men med en børnetrailer bør kvaliteten, samt sikkerheden altid være i top uanset hvor godt tilbuddet er.

Børnetrailere:

Flere og flere familier vælger at tage cyklen når de skal afsted om morgenen. Cyklen er blevet et transportmiddel vi i danmark elsker at benytte. Det er en god, sund og klimavenlig løsning!

Hos eCykelhjelm kan du finde en masse fine cykeltrailere hvor du kan have et eller to børn i. Et mærke vi kan anbefale er Nordic Cap der er et norsk brand der producerer cykeltrailere hvor sikkerheden og kvaliteten er i top.

Nordic Cap fremstiller især børnetrailere der også kan bruges som klapvogn/barnevogn. Det giver dig gode muligheder for at kunne tage på en ekstra forlænget tur, hvor du efter cykelturen kan fortsætte på gåben de steder hvor det ikke er muligt at cykle.

Børn elsker børne cykeltrailere, det er som en lille hule eller et telt på hjul, hvor de kan sidde godt pakket ind og kan nyde cykelturen mens du gør alt det hårde arbejde.

Hos eCykelhjelm kan du finde cykelanhængere til baby, cykelanhænger til 1 barn, samt cykelanhænger til 2 børn.

Her er de lovkrav der er til børnetrailere:

Se den fulde liste her: https://www.cyklistforbundet.dk/Alt-om-cykling/Love-og-regler/Udstyrsbekendgoerelsen#kap2

Kort uddrag af kravene:

- Der må MAX sidde to børn i en børnetrailer
- Børn skal ALTID have cykelhjelm
- Cyklisten der kører cyklen skal være min 15 år gammel
- Det er vigtigt at cyklen der trækker traileren har påmonteret 2 bremser
- Børnetrailerens hjul skal være afskærmede

Krav til vægt og størrelse:

- Totalvægt max 60 kg inkl. anhænger/trailer
- Børnetrailerens bredde = max. 1 meter
- Børnetrailerens længde = 3,5 meter (inkl. cykel)

Krav til lygter og reflekser:

- Børnetraileren skal have lys på efter solnedgang
Rød baglys = midt eller venstre på traileren
- Traileren skal have to røde bagudvendte reflekser
- Traileren skal have to gule reflekser på hver side
- Traileren skal have to hvide reflekser på fronten

Du skal under alle omstændigheder være mere opmærksom på dine medtrafikanter og din synlighed når du har en cykelanhænger med.

Her er fire vigtige grunde til hvorfor du skal vælge en børnetrailer:

1. Med en børnetrailer bliver du et forbillede for dine børn

Med en cykelvogn/trailer vil du få et vigtigt transportmiddel der gør dig mere nærværende og giver dig flere hyggelige stunder med børnene. Du viser børnene hvor godt det er at bevæge sig og at man sagtens kan snuppe cyklen frem for bilen.

2. Du får et bedre helbred

Netop det med at få rørt sig er en vigtig ting for alle mennesker. Men for mange forældre er der ikke altid tid til lange løbeture eller træning i træningscenteret. 

Nye undersøgelser viser at flere og flere danskere har et arbejde hvor de sidder det meste af dagen. Har man så samtidig bil, så bliver det ikke til mange skridt i løbet af en dag. Derfor er det perfekt hvis du vælger at tage cyklen på arbejde. Det giver også et bedre overskud og du bliver frisk og klar i hovedet.

3. Flere unikke oplevelser til lave priser

Når vejret holder er det faktisk utrolig skønt at cykle ud i den danske natur. Der er utrolig mange naturlegepladser og andre spændende og gratis destinationer hvor du kan tage familien med hen når der skal hygges. Sæt børnene i børne traileren og cykel ud i det blå på en rask cykeltur.

Det kan også være at i har valgt at tage på cykelferie. Her kan en børnetrailer også være en unik ting at have med, så hele familien kan nå rundt og se en masse spændende ting.

Kan dine børn godt blive lidt utålmodige når i cykler rundt. Så må man gerne snyde lidt og give dem lidt sunde godter, samt en masse gode billedbøger. Det kan også være en god ide at lave en slags bingoplade, så børnene kan krydse det af de ser på sin vej.

4.Du vælger den klimavenlige løsning

Der er stadig flere der vælger at anskaffe sig bil frem for en cykel. Faktisk har flere husstande mere end en bil. Det giver en masse Co2-udledning. Biler, busser og andre køretøjer er noget af det der på verdensplan er med til at bidrage mest til klimaforandringerne.

Så når du sætter dig på din cykel gør du en forskel. Det kan være det ikke føles som en stor forskel, men lidt har bestemt også ret.

De børnetrailere du finder hos eCykelhjelm er lavet i så fantastisk kvalitet at de sagtens kan bruges af andre familier når i ikke længere har brug for jeres cykeltrailer. På den måde vil i også kunne være med til at gøre noget godt for klimaet. Hvis traileren har aftjent sin værnepligt, så kan traileren nemt skilles ad så den kan køre på genbrug.

Gode cykelanhængere og cykeltrailere

Hos eCykelhjelm kan du finde flere slags cykelanhængere. Vi har cykelanhængere der er magen til dens slags anhængere som avisbuddet bruger. Det giver dig en unik mulighed for at kunne transporterer tungere genstande. Cykelvognen er også helt perfekt hvis du skal ud og købe stort ind. Husk ikke at laste med for meget vægt.

Som noget helt specielt vil du kunne finde cykeltrailere med indbyggede tasker. Det er især ideelt for dig der elsker at tage på cykelferie.

Især 1 hjulede cykeltrailere med indbyggede tasker er en fantastisk opfindelse! Vi er utrolig henrykte over de smarte cykeltrailere fra Topeak som du kan finde i vores sortiment.

Har du spørgsmål til cykelvognene på vores webshop, så står vi altid klar med en hjælpende hånd.