Cykler / Løbehjul

Cykler til hele familien

Cykler til hele familien. Som noget helt nyt har vi hos eCykelhjelm.dk valgt at tilføje cykler til vores sortiment. Det har vi gjort da det skal være så let som muligt for dig at kunne købe både cykelhjelm, cykel, cykeltilbehør, samlet på et sted. Se vores fantastiske udvalg af lækre børnecykler, cykler til voksne, samt løbecykler til hjemmets mindste.

Billige cykler - god kvalitet

Det kan være en bekostelig affærer når et familiemedlem skal have en ny cykel. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde en god cykel til en fornuftig pris.

Flere og flere danskere vælger at cykle på arbejde. Det er en løsning der både er godt for miljøet, samtidig med at det bidrager til et godt helbred. I og med at vi danskere kører mere og mere, har vi også større krav til vores cykler. Vi vil meget gerne have gode cykler der holder længe, samt cykler der passer i overensstemmelse med det vi har i vores tegnepung. Det skal være den bedste kvalitet til en god pris.

Hos eCykelhjelm.dk håndplukker vi cykler ud fra netop disse kriterier. Danskerne har talt og vi har lyttet efter og har prøvet så vidt mulig at efterleve de ovenstående krav.

Cykler til børn

Børn har ligeledes store krav til cykler. De skal både være smarte, have seje farver og gerne kunne køre stærkt. Det sidstnævnte er netop mulig med en god og let cykel.

Børn og unge er ofte hårde ved deres cykler. De hopper hurtigt af cyklerne og lader dem dumpe ned på græsplænen mens de fortsætter videre på gåben. Derfor er det vigtigt at vælge en cykel i god kvalitet der kan holde til at få lidt knubs. Bare rolig, det har vi også taget højde for.

Du kan finde et bredt udvalg af nøje udvalgte cykler til piger, samt cykler til drenge.

Har du helt små børn der er ved at lærer at finde balancen, så kan vi også her være behjælpelig. Ovenfor i denne kategori vil du kunne finde smarte og gode løbecykler der hjælper dit barns balance og motoriske udvikling. Du vil kunne finde balancecykler fremstillet af metal og løbecykler lavet af træ.

Sådan finder du den rigtige størrelse cykel til dit barn:

3,5 - 6år ➤ skal have en cykel med 16 tommer hjul
6-8 år ➤ skal have en cykel med 20 tommer hjul
8-10 år ➤ skal have en cykel med 24 tommer hjul
10-13 år ➤ skal have en cykel med 26 tommer hjul

Denne model kan du bruge som tommelfingeregl, men det kommer også an på hvor høj dit barn er og hvilken model der er tale om. Hos eCykelhjelm.dk har vi skrevet ved hver cykel hvilken alder cyklerne passer til.

Gode cykler til voksne

For mange voksne kan det være svært at finde rundt i alle de cykler der findes på markedet. Hvis vi nu skal være helt ærlige, vælger vi nu nok altid den cykel der først fanger vores øjne. Men er det i virkeligheden den rette cykel vi har valgt?

Du bør tage et kig på hvad du skal bruge vores cykel til. Er det en pendlercykel du søger som kun skal bruges til og fra arbejde? eller ønsker du at finde en cykel der også kan klare et smut i skoven. Hvis du søger det sidstnævnte er det vigtigt kigge på hvor mange gear cyklen har og hvor brede dæk cyklen har.

“åh nej sikke besværligt” sidder du nok og tænker. Derfor vil vi gøre alt vi kan for at finde de helt rigtige cykler og forklare nøje hvad hver cykel kan bruges til.

En cykel der altid er et sikkert hit er Ritter cykler. Ole Ritter er en kendt cykelrytter der nu bruger sin tid på at skabe gode cykler til både børn og voksne. Er der nogen der har forstand på cykler, må det netop være en professionel rytter der har brugt halvdelen af hans liv på en cykel. Derfor er det med stolthed at vi kan meddele dig at du vil kunne finde Ritter cykler i vores sortiment. Så skal cyklen være godkendt af en professionel, kan du kaste blikket på en cykel fra Ritter.

Vi har også kønsopdelt cyklerne, således at du vil kunne finde billige damecykler, samt billige herrecykler.

Der er stor forskel på cykler

Som vi lige har nævnt er der stor forskel på cykler. Nu skal vi heller ikke gøre det svære end det er, for de fleste cykler er allerede delt ind i kategorier. Der findes Mountainbikes, racercykler, børnecykler og de klassiske cykler. Men det hjælper dig at vide på forhånd hvad du vil bruge din cykel til, netop for at kunne finde den rette.

Der er forskel på hjulene størrelser og selve størrelsen på cyklen. Husk derfor på forhånd at find ud af hvilken størrelse du du skal bruge, for så er du allerede godt på vej.

Der er også stor forskel på dækbredde. Mange MTB cykler har meget brede dæk, da de skal kunne holde godt fast, så dækkene ikke glider. Når vi kører inde i byen har vi ikke brug for brede dæk da der ikke er en masse små sten, jord og andet usikkert underlag der gør at det er nødvendigt. I byen bruger vi tynde dæk, der har et godt fast greb på asfalt.

Forlæng levetiden på din nyindkøbte cykel

Vind og vejr har stor indflydelse på cykler. Det er derfor vigtigt at du selv passer på din cykel. Sæt cyklen i carporten efter brug så du undgår rust. Tør cyklen af med en klud når du kan se at støv og snavs har sat sig. Det er også vigtigt at du passer på kæden og vasker den med neutralt sæbe eller med kæderens. Vigtigst af alt, husk at smør din cykelkæde med olie.

Rust er cyklens værste fjende og du gør klogt i tjekke din cykel for begyndende rust og gerne tjekke den flere gange om året.


Har du spørgsmål til en cykel i vores sortiment er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi skal nok gøre vores for at hjælpe dig frem mod det rette valg.