Bell Tracker

Bell Tracker

Bell Tracker er en let og sporty cykelhjelm der fremstilles i flere unikke farver. Med en Tracker-hjelm får du en aerodynamisk, sikker og komfortabel hjelm til billige penge. Det er det perfekte match til dig, der både elsker at suse afsted på de ujævne stier i skoven eller blot skal fra A til B til i hverdagen.

Bell Tracker – professionelle hjelme til den eventyrlystne rytter

Hvis du er på udkig efter en hjelm, der både er komfortabel og beskyttende til en fordelagtig pris, er du kommet til det helt rette sted. Med en Tracker-hjelm fra Bell er du sikret maksimal sikkerhed fra en virksomhed, der har lavet cykelhjelme i 50 år – de ved altså om nogen, hvordan man udvikler og designer hjelme til både professionelle og amatørryttere. De er dog blevet verdenskendte på grund af de mange tourvindere, der har båret Bell-cykelhjelme. Senest vandt Cadel Evans Tour De France med Bell-hjelm på hovedet.

Tracker er en hjelm, der giver god ventilation, masser af komfort og maksimal sikkerhed. På denne side kan du gå på opdagelse i de forskellige varianter og finde den helt rette hjelm, der passer til dig og dine behov.

Perfekt pasform og fuld komfort

Hjelmen fås i onesize og er både til familiens mindste og største medlemmer - det betyder dog ikke, at hjelmen ikke passer til lige netop dit hoved, for den er udstyret med det smarte Ergo Fit tilpasningssystem. Du kan finde den perfekte pasform til dit hoved på få sekunder, hvor alt du skal gøre er at dreje skiven bagerst på hjelmen med uret for at stramme og mod uret for at løsne. Husk altid, at hjelmen skal sidde tæt, men ikke så stramt, at den bliver ubehagelig at have på.

Hjelmen har en indvendig omkreds på 54-61 centimeter og kan derfor bruges af alle familiens medlemmer. Og hvem siger, man ikke kan deles om den samme hjelm flere personer i familien?

Tracker har hele 25 ventilationshuller, som sørger for en god ventilation på cykelturen, så du slipper for at møde op på arbejde med en svedig hovedbund. Selvom hjelmen har hele 24 lufthuller, betyder det ikke, at sikkerheden ikke er i top. Hjelmen er nemlig også udstyret med In-Mold teknologi, som betyder, at inder- og yderskal er smeltet sammen, og ikke limet, som giver øget sikkerhed, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Klassisk design

Tracker fra Bell er en hjelm designet i et klassisk og sporty design, som er perfekt til både off-road-cykelturen på mountainbiken eller turen til og fra arbejde hver dag. Du kan få den i forskellige farver, så du kan finde dem variant, der passer bedst til dig, din cykel og din personlige stil. Hvis du, som mange mennesker, gerne vil have en cykelhjelm, der ikke ”larmer” for meget, er denne hjelm ideel i mat sort, men du kan også købe den i gul – så er du sikker på at blive set i trafikken.

Kvalitet for billige penge

En af de rigtig store fordele ved at købe en Tracker-hjelm fra Bell er, at du får utrolig god kvalitet for pengene. Bell er en af de billigste producenter på markedet, hvor du får en yderst populær kvalitetshjelm kendt verden over blandt både amatørryttere og professionelle ryttere. Du bør altid stille høje krav til din nye hjelm, hvad angår komfort og sikkerhed – og der er ingen tvivl om, at Bell opfylder disse krav. Bell producerer nemlig altid alle deres hjelme under en streng kvalitetskontrol og er naturligvis også EN1078 certificeret, hvilket er de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav. Du får altså fuld sikkerhed og beskyttelse for dine penge.

Sådan vælger du den rette hjelm fra Bell

Det kan være utrolig svært at finde hoved og hale i de mange forskellige varianter af hjelme, der findes. Derfor giver vi dig nu en kort guide til, hvordan du vælger den rette model til dig. Først og fremmest er det vigtigt, at du finder en hjelm med den perfekte pasform til dig. Det er heldigvis utrolig nemt at finde, da Bells hjelme, næsten altid, er udstyret med Ergo Fit, som gør det nemt at tilpasse hjelmen på få sekunder ved hjælp af drejeskiven placeret bagerst på hjelmen. Derudover skal du også overveje, hvor mange ventilationshuller du ønsker i hjelmen. Nogle modeller har 19 ventilationshuller, mens andre har hele 25 – som denne Tracker-hjelm. Jo flere huller, jo bedre ventilation får du til hovedbunden på din cykeltur. Derudover anbefaler vi altid, at du vælger en hjelm med In-Mold, som giver en lettere hjelm med højere beskyttelse. Du skal naturligvis også finde en hjelm, der matcher dit budget, og der er stor forskel på prisen på cykelhjelme. Generelt er Bells hjelme ikke synderligt dyre, og du får faktisk utrolig meget cykelhjelm for pengene, hvor sikkerheden er i top – og det er den vigtigste faktor!

Husk cykelhjelmen og undgå alvorlige skader

Hvert år kommer utrolig mange cyklister til skade i trafikuheld, ofte grundet manglende brug af cykelhjelm. Det er derfor vigtigt, at du altid bruger din cykelhjelm, eller får købt en model der passer til dig, hvis du ikke allerede har en. Hvis du altid bruger en cykelhjelm, kan du faktisk nedsætte risikoen for hjerneskade eller andre alvorlige skader som følge af styrt med helt op til 85 %. Derfor bør du altid bruge en cykelhjelm, når du hopper på cyklen, også selvom du blot skal cykle få hundrede meter – man ved aldrig, hvornår uheldet kan være ude!