Abus In-Vizz Ascent

Det er de færreste, der har set en cykelhjelm med indbygget visir, som kan skubbes op i hjelmen, så det altid er ved hånden. Dette findes i Abus In-Vizz Ascent, som er en serie af cykelhjelme fra det tyske mærke Abus. Hjelmene er en redesignet udgave af Abus’ high-end hjelm, som har fået tilføjet innovative løsninger blandt andet i form af et integreret visir og et højdejusterbart nakkespænde. Derudover har hjelmene lav vægt, god polstring og god ventilation med hele 25 luftkanaler, hvilket gør dem til nogle af de hjelme fra Abus, som har flest luftkanaler og bedst ventilation.

Indbygget visir med solbrilleeffekt

Det er set før - også i flere af Abus’ egne cykelhjelme - at der kan påmonteres et visir på hjelmen. Men det er ikke set før, at det kan skubbes op i hjelmen, som det er muligt på Abus In-Vizz Ascent.

Et visir er effektivt, fordi det beskytter øjnene mod sollys, regn og mudder, hvilket gør det sjovere og mere behageligt at cykle i naturen. Det dækker øjnene helt, så du også undgår at få insekter og andet skidt i øjnene.

Visirets glas kan udskiftes, findes i tre farver og er placeret således på hjelmen, at man uden problemer kan have briller eller solbriller på under visiret, såfremt man har lyst til eller brug for dette. Glasset i visiret indeholder UV-beskyttelse, hvilket gør det til et godt alternativ til solbriller.

Et optimeret luftindtag sikrer bedre afkøling

Når man bruger en cykelhjelm, kan det være svært at komme af med varmen, hvorfor god ventilation og luftindtag er et must. Med Abus In-Vizz Ascents 25 luftkanaler sikres et optimalt luftindtag og dermed en god og effektiv afkøling. Dette er vigtigt, fordi der er chance for overophedning, når man anvender en cykelhjelm, fordi man ikke kan komme af med den varme, der stiger til hovedet, og som skal udledes via samme. Abus In-Vizz Ascents 25 luftkanaler er fordelt over hele hjelmen, hvilket giver et ensformig og sikker ventilation.

En In-Mold hjelm med god beskyttelse og flot overflade

Fælles for størstedelen af cykelhjelme fra Abus er, at de er lavet ved hjælp af In-Mold teknologi. Det betyder, at deres inder- og yderskal er støbt sammen. Det er der to formål med; at sikre god beskyttelse og at give en flot overflade. Den gode beskyttelse skabes, fordi teknologien giver en mere robust og brudsikker hjelm, som er mere modstandsdygtig over for hårde slag, end hjelme uden denne teknologi er. In-Mold teknologiens betydning for hjelmens udseende er heller ikke til at tage fejl af. Den giver en flot og ensartet overflade, som udstråler kvalitet.

Mange muligheder for størrelsesjustering og tilpasning

Hjelmene kan justeres i nakken, hvor der findes en bøjle og et rundt spænde, som gør det muligt at tilpasse hjelmen til dit hoved. Også hjelmens rem kan justeres og er medhjælpende til, at hjelmen kommer til at sidde, som den skal. Også hagespændet er komfortabelt. Dette er nemt at betjene og har en pude på undersiden, som sikrer, at det ikke niver.