Abus Anuky

Abus Anuky

Let kvalitetshjelm til hjemmets mindste trafikanter. Abus Anuky er en CE-godkendt børnehjelm der egner sig perfekt til børn i cykelstole. Hjelmen fås i to forskellige størrelser og med flere forskellige motiver. Kast endelig blikket på udvalget nedenfor og se alt det gode Anuky hjelmen har at byde på.

Abus har i mange år fremstillet hjelme til helt små trafikanter. Abus har derfor meget viden indenfor området og går meget op i at børn skal have en unik og let hjelm som de har lyst til at have på.

Abus Anuky, er en unik børnehjelm der henvender sig til de helt mindste. Farver, samt motiver, vækker ved første øjekast en vis interesse hos både børn og barnlige sjæle. Abus formår gang på gang at skabe hjelme der med deres smarte design både er klædelig og opsigtsvækkende.

Apropos opsigtsvækkende, er der med Abus Anuky gjort en ekstra indsats med hensyn til at skabe detaljer der kan hjælpe til med at synliggøre barnet mere i trafikken. I nakken finder du f.eks en LED-baglygte der ved blot et enkelt tryk tændes/eller slukkes.

Let og luftig børnehjelm

Abus Anuky er fremstillet med store luftkanaler med indbygget fluenet, der giver barnets hoved lov til at ånde. De fleste hjelme der bliver skabt i dag er fremstillet med In-mold konstruktion. In-mold konstruktionen er med til at give hjelmen sin lette form og flotte ydre. Derudover gør det hjelmen mere modstandsdygtig overfor slag og skrammer.

Beskytter de rigtige steder

Hvis vi kigger nærmere på hjelmens form, får man helt sikkert en fornemmelse af at, især nakke og pande, er godt beskyttet. Ser vi på tindingerne, ses det også her at hjelmen går langt ned, så de bløde punkter er rigtig godt beskyttet.

Anuky fra Abus er nem at få til at sidde rigtigt

Anuky er nem at tilpasse så den passer perfekt til barnets hoved. I nakken finder du et skrue-hjul hvor du kan skrue dig frem til den rette indstilling. Hjelmen kan ikke kun tilpasses vandret, men også lodret. Med de bløde stropper kan du efterjustere hjelmen og sikre dig at den ikke sidder for løst. På den måde undgår man også at hjelmen sidder for langt fremme (eller for langt tilbage i nakken).

Cykelhjelm med vaskbare puder

Hvis man ser på hvor mange gange man har sin cykelhjelm på, kan man ikke undgå at se at den bliver godt brugt og slidt. Derfor er det rart at denne model har vaskbart polstring, så man kan undgå at puderne bliver hurtigt slidte, samt beskidte. Derudover kan du sagtens vaske hjelmen blidt med en fugtig klud. Selv stropperne kan klare en tur med en klud.