I love my brain cykelhjelme fra Nutcase

Nutcase er et verdenskendt cykelhjelm-mærke med deres motto "I love my brain". Vi har fuldt sortiment i Nutcase, og vi har samlet alle modellerne på denne side. Vores priser er typisk 50 kr. billigere end i butikkerne, og så giver vi gratis fragt.

Nutcase-cykelhjelmene kommer i fire forskellige størrelser. De har en lille børnekollektion til de mindste børn (48-52 cm), med nogle få modeller. Og så har de en stor voksenkollektion hvor alle modellerne fås i både Small (52-56 cm) og Medium (56-60 cm). Derudover er der nogle få af hjelmene der også fås i Large (60-64 cm).

Det er den sjoveste, mest cool og opsigtsvækkende cykelhjelm, du kan få dine hænde og hoved i. Med en Nutcase cykelhjelm har du med garanti en hjelm, der på én gang viser hvilken personlighed, du er, og som samtidig beskytter det kæreste du ejer – nemlig dit hoved og det, der er indeni – din hjerne. ’I love my brain’ er mottoet for kreative Nutcase, der som ingen anden producent formår at skabe cykelhjelme med personlighed og kant.

"I love my brain" i mere end én forstand

Mottoet passer perfekt til den innovative og kreative tilgang til cykelhjelmene, som Nutcase praktiserer med sin række af produkter.  ’I love my brain cykelhjelm’ – jeg elsker min hjerne siger nemlig det hele i én kort sætning. Når man tager cykelhjelmen på, er det jo først og fremmest for at beskytte hovedet og kraniet mod skader, der i den del af kroppen kan være aldeles skadelige og direkte livsfarlige, hvis det går helt galt på cykelturen.  Ifølge undersøgelser afværger en cykelhjelm halvdelen af alle hovedskaderne ved et styrt. 

Den anden del af mottoet henviser til det unikke udtryk og design, som Nutcase er en af verdens førende leverandør af.  Filosofien e, at en cykelhjelm ikke skal være en kedelig tingest, som de færreste ønsker at tage på hovedet. Den skal tværtimod være en æstetisk oplevelse og en eksplosion af farver i et stilfuldt design. I denne sammenhæng forstås ’I love my brain cykelhjelm’ som at lade cykelhjelmen blive en forlænget del af cyklistens personlighed. Med andre ord skal cykelhjelmen være sjov og spændende, og den skal vække opsigt i vrimlen af neutrale hjelme i bybilledet.

Nutcase: I love my brain Cykelhjelm

Nutcase-mottoet 'I love my brain' bruges også til virksomhedens øvrige produkter inden for beskyttelseshjelme. Designet signalerer ofte fart og aktivitet, og det er der masser af, når du tager hjelmen på til motorcykelturen, skituren, rafting-turen, på snowboard, skateboard, windsurfbræt og alt muligt andet action mættet udendørs sport, som i de senere år er boomet overalt i den vestlige verden. Det personlige udtryk er helt centralt, som det altid har været for den amerikanske virksomhed, der blev grundlagt af en amerikansk sportsfan fra Oregon i 2005.

Tag derfor din Nutcase på hovedet og vis verden, at du passer på dig selv og din hjerneskal!