Cykellås med kode

Cykellås med kode

I denne kategori vil du blive præsenteret for et bredt udvalg af sikre cykellåse med kode. Cykellåse med kode kombination er nemme og praktiske at bruge. Mest solgte i denne kategori: Abus cykellåse med kode, samt Trelock cykellåse med kode. 

Flere og flere cyklister vælger en cykellås med kode frem for en cykellås med nøgle - og det er der bestemt ikke noget at sige til.

Vi kan vist alle genkende følgende scenarie: Det tidligt morgen, du er sent på den, du står og fumler med din cykellås og leder febrilsk efter cykelnøglen i din lomme. Den er væk! Hvor var det nu du lagde den sidst?. Efter at have ledt i samme lomme mindst 20 gange, går du ind i din lejlighed hvor kan konstaterer at din cykelnøgle ligger på køkkenbordet. Nu er du endnu mere sent på den og endnu mere stresset.

Det er her vores frelser, cykellås med kode, kommer ind i billedet.

De fleste cykellåse med kode er med fire cifrer. Det gør det nemt og overskueligt at huske koden, samtidig med at det alligevel bliver for besværligt for en cykeltyv at finde frem til din koden.

Kædelås med kode

Den slags cykellås med kode som de fleste er på udkig efter er kædelås med kode. Kædelåse er svære at bryde op og det er oftest den slags låse en cyketyve bevidst undgår. Kædelåse er derudover utrolig funktionelle idet at du, efter brug, kan lægge din kædelås ned i din lomme eller taske. Kædelåse kan, udover at bruges til cykler, også bruges til scootere, løbehjul, samt barnevogne.

Mange nybagte forældre der bor i storbyerne eller i lejlighedskomplekser vælger at anskaffe sig en kædelås til deres barnevogn. På den måde kan forældrene trygt stille deres barnevogn i kælderen hvor de bor, uden at være bange for at der er nogle der løber afsted med vognen.

Kædelås med kode er et sikkert og klogt valg

Hvis du ønsker det bedste af det bedste er det heldigt at du er landet her hos eCykelhjelm. Vi har nemlig nøje udvalgt hver cykellås med kode, så du kan være sikker på at du ikke køber en billig kæde der ikke er noget værd.

Vi er især glade for cykellåse fra Abus, samt cykellåse fra Treclock. Det er vi fordi det er to producenter der skaber nogle af markedets sikreste låse. Så falder du for en lås fra en af de mærker, så kan du være sikker på at du kommer til at gøre et rigtigt godt køb.

Abus er specialister inden for sikkerhed. Udover cykellåse laver de også låse til hjemmet, samt kamera overvågning. Det er derfor et brand der giver den alt hvad de kan på sikkerheds fronten.

Vælg den rigtige kode til din cykellås

Når du skal vælge en kode til din cykellås så er det selvfølgelig vigtigt at det er en kode du kan huske, men det er også mindst lige så vigtigt at du vælger en kode der er svær for andre at gætte.

Det kan være en rigtig god ide at du de første par dage har din kode til din cykellås til at ligge i enten din pung eller har den skrevet koden ind på din telefon. Det vil være rigtig trist at stå og ikke kunne huske din kode når cyklen skal låses op.

En cykellås med kode kombination er ganske uundværlig

Vi opfordrer dig helt sikkert til at vælge en cykellås hvor der er kode kombination på. Det er langt mere praktisk og sikkert. Nøgler kan hurtigt forsvinde og så står man der og skal skaffe sig en helt ny lås hvis nøglerne forsvinder.

Har du brug for hjælp til at finde din næste cykellås, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os, så skal vi vejlede dig så godt vi kan.