LED cykellygter

LED cykellygter

Stort udvalg af fantastiske LED-lygter fra kendte mærker til spiselige priser. Find både for- og bad LED-lygter med udskiftelige batterier, samt lygter med genopladelige batterier. Dyk ned i kategorien nedenfor og find dine nye LED-lygter i dag.

LED-lygter har en længere levetid

LED cykellygter er efterhånden blevet utrolig populære og udbredte, faktisk er langt de fleste cykellygter der bliver solgt i Danmark LED lygter.

I denne kategori vil du både kunne finde lygter med flere funktioner. Langt de fleste lygter har funktioner med og uden blink. 

LED cykellygter har den fordel at de har længere levetid end almindelige cykellygter. Du kan forlænge levetiden når du sætter din lygte på blink i stedet for konstant lys. Det gælder selvfølgelig først og fremmest om at vælge det lys der passer til forholdene.

Find de helt rigtige LED-lygter her

De sidste år har der været krav om godkendte cykellygter på offentlig vej, så det er især vigtigt at du finder cykellygter der lever op til de krav der i dag er til cykellygter.

Du vil altid kunne finde LED cykellygter der passer til dig og din cykel hos eCykelhjelm.dk Vi vil så gerne kunne opfylde de krav og behov vores kunder har til LED cykellygter, derfor har vi alt fra de farverige LED lygter til børnecykler, de helt almindelige lygter til lygter i et smart og lækkert design.

Bruger du din cykel på en mørk og lige vej vil du sikkert foretrække et konstant lys der giver dig et godt fremadrettet lys, mens du på MTB rute foretrækker et lys med en bred vinkel så man undgår et træ der pludselig springer ud foran en.

Cykler du på en oplyst men stærkt trafikeret vej foretrækker du måske at sætte din lygte på blink for at blive mere synlig i trafikken.

LED-lygter der matcher dine behov

Når du skal bestille cykellygter er det vigtigt du på forhånd beslutter dig for hvad dine ønsker/krav til dine lygter er, så er det meget nemmere for dig at finde de helt rigtige.

Hos eCykelhjelm.dk har vi et stort udvalg i LED cykellygter til både for og bag der passer til både børne- og voksen cykler.

Du kan vælge LED cykellygter der kan fastspændes på din cykel så de altid er klar til brug. Du kan også vælge Led lygter med elastik stropper så du kan tage din lygte med når du stiller cyklen fra dig.