Abus cykellås

Abus cykellås

Abus cykellås er blandt de sikreste på markedet, og nedenfor har vi gjort vores bedste for at have et bredt udvalg af Abus kædelåse, wirelåse, foldelåse, bøjlelåse, spirallåse og meget meget mere.
Hvert år bliver tusindvis af cykler stjålet herhjemme, og der er ikke noget mere irriterende at komme ud for. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du anskaffer dig en cykellås af høj kvalitet, så din cykel får den bedst mulige beskyttelse imod tyveri.

Abus cykellås er blandt de sikreste på markedet


Et af de absolut bedste mærker på markedet for cykellåse er tyske Abus. Abus leverer sikkerhedsløsninger af mange forskellige typer, men især på deres cykellåse er kvaliteten helt i top.
Netop derfor har vi et stort udvalg af cykellåse fra Abus, da det er vigtigt for os, at vores produkter lever fuldt op til dine forventninger. Vælg en cykellås efter sikkerhedsskalaen

For at kunne vurdere styrken på deres cykellåse har Abus lavet en sikkerhedsskala, der rangerer deres låse efter deres sikkerhedsniveau. Skalaen på Abus cykellåse går fra 1 til 15.

Der kan være stor forskel på, hvor højt et sikkerhedsniveau det er nødvendigt for din cykellås at have. Har du eksempelvis en meget dyr og flot cykel, så anbefaler vi, at du vælger en lås med et højt sikkerhedsniveau. Er du ejer af en cykel i lidt lavere kvalitet, så kan du ofte godt vælge en cykellås med et mere middelmådigt sikkerhedsniveau.

Abus anbefaler selv, at du også vælger din cykellås ud fra det miljø, du bor i. Ifølge Abus er det eksempelvis en rigtig god idé, at du anskaffer dig en meget sikker cykellås, hvis du bor i et storbymiljø.

Stort udvalg af cykellåse

Hos Ecykelhjelm.dk har vi som nævnt et stort udvalg af Abus cykellåse. Fælles for dem alle er, at de alle er sat til en utroligt lav pris i forhold til markedet. Vi vil nemlig gerne hjælpe med at forbedre sikkerheden på de danske cykler, så færre danskere kommer til at opleve at få stjålet deres cykel.

De fleste cykelejere tænker, at cyklens standardlås er god nok, men det er desværre sjældent rigtigt. Hvis du søger fuld beskyttelse, er du nødt til at anskaffe dig en ekstra cykellås, og der er ikke nogen mærker på markedet, der kan give dig en bedre beskyttelse end Abus.

Derfor har vi samlet en masse cykellåse fra Abus i forskellige sikkerhedsniveauer her på siden.

Sjove cykellåse til børn

Et af problemerne ved at have en ”løs” cykellås er, at det nogle gange kan være svært at huske sin cykellås. Dette problem gælder især for børn, og derfor har Abus lavet nogle smarte og sjove cykellåse til børn, som de nemmere kan huske at tage med sig.

Cykellåsene til børn kommer i mange sjove farver og figurer, så børnene altid sørger for at have cykellåsen med. Vi har eksempelvis en lås med en prinsesse på til piger, og en lås med en haj på til drenge.
Når børnene så tager i skole eller cykler afsted bliver de mindet om, at de ikke har deres figur med og husker på den led at tage cykellåsen med sig overalt.

Børnelåsene har desuden det tilfælles, at de er utroligt simple at låse.

Forskellige typer af låse

Der findes mange præferencer, når det kommer til typer af cykellåse. Nogle kan bedst lide at have en nøgle til sin lås, mens andre bedre kan lide at have en kombinationslås. Det er vi naturligvis klar over, og vi tilbyder derfor Abus cykellåse af begge slags.

Du kan tage et kig på vores Abus cykellåse her på siden, og hvis du har nogle spørgsmål i forhold til sikkerhedsniveau eller andet, så må du hjertens gerne stille dem til os. Ring eller skriv en mail til os, og så hjælper vi dig så godt, som vi kan.