Cykelhjelm størrelse - Find den rigtige hjelm størrelse her

1) Hent et målebånd
(Alternativ: En snor som du så efterfølgende kan måle med en tommestok, lineal eller lign.)

2) Mål dit hoved
Mål hele vejen rundt om hovedet lidt over ørene og ca. 2-3 cm over øjenbrynene.

3) Vælg en hjelm
Vælg din nye cykelhjelm i den størrelse som passer til lige præcis dit hoved.

 TIP: Hvis du ligger lige imellem to forskellige cykelhjelm størrelser, så anbefaler vi generelt at du vælger den største.OBS: den ovenstående guide er ikke gældende for Hövding cykelairbag. 
Ønsker du målene for hvilken størrelse airbag du skal have, skal du blot måle din halsomkreds og dermed vælge den passende størrelse.
Halsomkredsen måles med målebånd, få mm over hvor nakke og skuldre mødes. 


Yderligere information:

- En cykelhjelm kan maksimalt fås i tre forskellige størrelser, fx intervaller som 48-54 cm, 54-58 cm og 58-62 cm. Derfor er det altså meget nemmere at købe en cykelhjelm over internettet end eksempelvis tøj og sko. Hvis du måler dit hoved som anvist er det ikke noget problem at finde en hjelm der passer dig i størrelsen.

- 95 % af vores kunder får købt en cykelhjelm der passer dem. Og af de sidste 5 % der ender med at må bytte hjelmen skyldes det oftest af hjelmen er for lille, så vi anbefaler altså generelt at du tager den største størrelse hvis du ligger lige på vippen i mellem to størrelser. 

- Skulle du alligevel ende med at få købt en hjelm der ikke passer, så fortvivl ikke. Du kan uden problemer bytte den til en anden størrelse. Det kan du læse mere om i vores betingelser.